Descopera tendintele in hairstyling propuse de salonul frantuzesc Dessange Paris, dar si coafurile si look-urile pe care specialistii le recomanda pentru sezonul primavara-vara 2014!

Coafura trapez in onduleuri

Chiar daca hairstylistii Dessange Paris s-au folosit de extensii de par natural pentru a realiza aceasta coafura trapez in onduleuri, nu este deloc greu sau imposibil sa o realizezi pe parul tau natural, daca este mediu spre lung. Pana la nivelul urechii, coafura respecta aproape cu strictete liniile unui trapez, urmand ca mai apoi sa capete viata, bucle, valuri, lungimi unduitoare.

Foto @Dessange

Coafura Twiggy

Stilul anilor '60 cu tunsorile sale inconfundabile este adus in centrul atentiei de hairstylistii Dessange. Si cum se putea altfel decat prin iconica coafura Twiggy? Aceasta tunsoare pixie, in care bretonul urmeaza o linie mai lunga, iar suvitele urmeaza taieturi asimetrice, scurte, este ideala pentru femeile cu trasaturi bine definite.

Foto @Dessange

Tunsoarea androgina

Un look modern, tineresc si indraznet vorbeste despre o noua viziune a frumusetii in care blondul extrem de feminin, cu reflexe de pastel sidefat, se asociaza taieturilor scurte. Efectul? O tunsoare androgina mai degraba ce vorbeste atat de clar si raspicat despre acel spirit francez... CHIC.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Foto @Dessange

Coafura carré

Specialistii Dessange mizeaza de data aceasta pe simplitate, adoptand un look urban elegant ce se potriveste de minune femeii moderne in viata de zi cu zi. Atemporala coafura carré (bob) capata onduleuri suple si lejere ce se preteaza minunat acestui "blond de bebelus".

Foto @Dessange

Coafura "maturata"

Iata o coafura creata prin imbinarea contrastanta si placuta a doua nuante de blond. Blondul Californian scade treptat din intensitate pana se "pierde" intr-un Blond Montaigne cu reflexe polare. Tocmai aspectul de "maturat" si neglijent al parului, aratand ca si cum te-ai fi intors din vacanta, este cel care confera prospetime si naturalete acestei coafuri. Parul este "maturat" stanga, dreapta tocmai de la radacina, apoi ridicat usor in sus pentru o alura de suplete si volum. Este o coafura ce subliniaza trasaturile fetei, intrucat chipul este lasat complet descoperit.

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Foto @Dessange


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri