18 Octombrie 2013 publicat în Frumusete 20 share-uri

Aceasta gama antirid de ingrijire a tenului se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri.

Crema antirid si fermitate de noapte

Repara pielea in timpul somnului cu acest tratament de regenerare care utilizeaza vinul rosu si resveratrolul, ce stimuleaza productia de colagen si elastina si ajuta la diminuarea celor mai profunde riduri. Ceara de albine hidrateaza si netezeste pielea, iar acidul salicilic exfoliaza delicat si uniformizeaza nuanta pielii pentru a-i restabili stralucirea naturala.


Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, ovaz si lecitina, propolis, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei din tarate de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esentiale de muscata si salvie, ceai verde.

Mod de utilizare: Aplicati seara pe fata curata si pe gat cu miscari usoare, circulare, evitand zona din jurul ochilor .

Crema antirid pentru ochi si buze

Special conceputa pentru zona sensibila din jurul ochilor si a buzelor, aceasta crema calmanta contine vin rosu si lupin pentru a creste elasticitatea pielii si pentru a reduce ridurile profunde. Extractul de castan, impreuna cu celelalte ingrediente naturale, hidrateaza, reduc cearcanele si pungile din jurul ochilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, castan salbatic, ghimpe, ovaz si lecitina, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei din tarate de orez, ulei esential de patchouli, ceai verde.
Mod de utilizare: aplicati ziua si/sau noaptea. Se tapoteaza usor zona buzelor si cea din jurul ochilor.

Vinul rosu/Resveratrolul: Reduce ridurile profunde
• Reduce ridurile de suprafata cu pana la 77%.
• Reduce numărul de riduri cu pană la 71%.
Test in vivo timp de 2 luni pe douăzeci de femei, cu varsta intre 49-69 de ani, cu riduri profunde in jurul ochilor

Lupinul: Imbunatateste elasticitatea si reface conturul fetei
• Netezeste si reduce semnificativ pielea lasata din jurul barbiei cu pana la 25,2%.
Test in vivo timp de 3 luni, pe douazeci si cinci femei, cu varsta intre 45 si 65 de ani, cu pielea imbatranita si lasata.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Produsele APIVITA sunt testate dermatologic si 100% FARA parabeni, silicon, propilenglicol, ulei mineral si etanolamina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri