18 Octombrie 2013 publicat în Frumusete 20 share-uri

Aceasta gama antirid de ingrijire a tenului se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri.

Comunicat de presa

Pe baza de ingrediente naturale, cum ar fi vinul rosu, ceara de albine si polifenolii din masline, gama Wine Elixir ofera un tratament complet de ingrijire a pielii pentru prevenirea si combaterea semnelor imbatranirii. Gama Wine Elixir inlocuieste apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor si pentru a proteja pielea impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.

Din cele mai vechi timpuri, vinul rosu a fost considerat un elixir al frumsusetii si al vietii. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei si se inchinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin, in combinatie cu produsele apicole, era larg raspandit in vremurile din antichitate.

Ulei antirid si reparare pentru masaj facial

Uleiul organic de struguri reduce ridurile si ofera fermitate, in timp ce extractul organic de masline, floarea soarelui si migdale hidrateaza pielea si ofera protectie antioxidanta.
Produs organic, certificat de ICEA

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Activi naturali: ulei de struguri, ulei de masline, lupin, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, vitamina E, portocal amar, patchouli, salvie si uleiuri esentiale de muscata.

Mod de utilizare: se aplica cateva picaturi pe varfurile degetelor si se maseaza usor pe fata curata, gat si decolteu, evitand zona din jurul ochilor. Se utilizeaza ziua si/sau noaptea, singur sau sub crema de fata.
Pret: 172,9 lei

Crema antirid si fermitate de zi

Uleiurile naturale din plante si ovazul hranesc si hidrateaza pielea uscata in profunzime, iar vinul rosu actioneaza asupra celor mai profunde riduri. Lupinul si ceara de albine redau fermitatea pielii, imbunatatindu-i textura si elasticitatea.

Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, ovaz si lecitina, propolis, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei din tarate de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esentiale de muscata si salvie, ceai verde.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Mod de utilizare: Aplicati dimineata pe fata curata si pe gat cu miscari usoare, circulare, evitand zona din jurul ochilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri