In vremurile astea moderne femeile sunt mai ocupate ca niciodata. Indiferent daca este vorba de serviciu, familie, lucruri de facut prin casa sau chiar de gasit un pic de timp pentru ele insele, femeile sunt puse zilnic in fata unor alegeri. Niste alegeri putin mai altfel. Pentru ca femeile nu aleg intre a face asta sau cealalta. Nici nu se pune problema, pentru ca toate trebuie facute. Apar insa intrebarile: cum? in ce ordine? acum sau dupa? in acelasi timp? Tocmai de aceea alegerile pe care le fac trebuie sa fie unele foarte destepte. Tocmai de aceea femeile care reusesc sa para ca plutesc prin zi, facand cate o alegere desteapta la fiecare pas, sunt niste super-femei.

E o putere ca ne fac pe noi fericiti. Ca se ingrijesc necontenit de aspectul si de sufletul nostru. Ca sunt o enciclopedie de medicamente cand suntem raciti si chef in bucatarie cand ne serbeaza ziua de nastere. E o putere ca, dincolo de prieteni, cariera si familie, nu se uita pe sine. Si ca, inainte de toate, sunt frumoase, impunatoare si critice pentru ele insele. E o super-putere ca fac totul in asa fel incat noua sa ne para ca e floare la ureche. Nu cumva sa ne facem noi griji pentru ele.

Foarte rar se plang, uneori ofteaza. Mai mereu aleg sa faca haz de necaz. Ele rad cu noi, noi radem cu ele. Si uitam sa le mai si multumim pentru treaba asta grozava pe care o fac in fiecare zi. Treaba asta de rotita in mecanismul existentei noastre, fara de care, daca nu ne-am opri de tot, cu siguranta am scartai groaznic.

Printre micile artificii cu care super-femeile de langa noi castiga inca un pic de timp si printre ajutoarele de nadejde care fac treburile casnice mai usoare, Indesit recomanda Ariel pentru fiecare casa. La randul sau, Ariel te-a invitat in ultimele saptamani sa intri in aplicatia Super-Femeia Ariel si sa nominalizezi, in semn de multumire si recunoastere, o super-femeie de langa tine. Campania noastra s-a incheiat, dar asta nu inseamna ca „vanatoarea” super-femeilor nu trebuie sa continue! Reperati-le, urmariti-le si aplaudati-le, in fiecare zi. O merita.

Intre timp, va asteptam pe pagina de Facebook Ariel Romania: www.facebook.com/ArielRomania.ro.

Foto fr si main: By Evgeny Atamanenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!


ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri