Remediu egiptean pentru un par negru, stralucitor

12:08, 5 August 2013 publicat în Frumusete13 share-uri

In opinia egiptenilor, un par frumos era cel negru, stralucitor si bine pieptanat (foloseau piepteni din os), fara fire rebele, cu linii atent conturate. Ne putem inspira din remediile egiptenilor in ingrijirea parului:

Sursa: Kudika.ro

Remediile misterioase ale egiptenilor au fost treptat descoperite si imprumutate de tot mai multe popoare, ramanand apreciate si in zilele noastre.

Citeste si:
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta
5 Antibiotice NATURALE din...

Uleiurile atent selectate, dar si combinatiile bizare privind ingredientele, au atras atentia asupra tratamentelor naturiste pe care egiptenii le foloseau pentru ingrijirea parului.


Citeste si:
Noua gamă Expert Cleanse Pro - o nouă gamă de excepție pentru...
Noua gamă Expert Cleanse Pro...

Foto Egyptian Style Woman_Shutterstock

In opinia lor, un par frumos era cel negru, stralucitor si bine pieptanat (foloseau piepteni din os), fara fire rebele, cu linii atent conturate. Egiptenii considerau ingrijirea parului o adevarata arta si aveau un ritual bine definit. Astazi este aproape imposibil sa reproducem intocmai tratamentele egiptene, acestia obtinand manual si natural toate ingredientele de care aveau nevoie, lucrau cu os si lemn si se pare ca foloseau tehnici aparte. Ne putem insa inspira din remediile descoperite ca fiind folosite de egipteni.

Tratament egiptean pentru par, cu ghimbir

Ghimbirul este cunoscut astazi ca aducand numeroase beneficii asupra sanatatii, iar egiptenii foloseau acest remediu ca ingredient al intineririi.

Cum se prepara:

- se rade o jumatate de radacina de ghimbir pentru 10 cm lungime par, spoi se piseaza bine intr-un recipient de ceramica;


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri