28 Decembrie 2012 publicat în Frumusete 62 share-uri

Foloseste-te de aceste secrete de frumusete provenite tocmai din Grecia Antica pentru a arata spectaculos in ziua de Revelion!

Uimitorul iaurt.

Deliciosul iaurt nu era folosit de femeile din Grecia doar ca o gustare sanatoasa, ci si ca ingredient natural pentru frumusete. Putini sunt cei care stiu ca folosind iaurt pe piele o vom repara, o vom regenera. El face minuni atunci cand este folosit ca masca pentru ten, fiind extrem de hidratant.

Image © Sxc.hu

Exoticele masline.

Maslinele nu sunt doar extrem de gustoase, ci au si proprietati magice pentru frumusete, in special pentru tratamentele de piele - iar grecii antici stiau acest lucru. Asadar, ei foloseau masline pentru a imbunatati aspectul pielii, ele fiind bogate in minerale si avand proprietati anti-bacteriale si anti-fungice. Da, maslinele sunt un produs natural de frumusete nepretuit!

Foto front si main © Shutterstock - 72138049

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri