11 Februarie 2013 publicat în Frumusete 19 share-uri

Cand vine vorba de frumusete, fiecare femeie urmeaza o anumita rutina in care are incredere si se fereste de trucurile care ar putea sa o dezavantajeze. Totusi, trebuie sa fim constiente de faptul ca multe dintre aceste trucuri de care ne este teama sunt doar mituri impamantenite de revistele de frumusete ori de prietenele cu care discutam.

Iata cateva trucuri de frumusete impamantenite sub forma de mit de care nu trebuie sa te mai temi!

Mit frumusete: Ciocolata cauzeaza acnee.

Image © Sxc.hu

Ciocolata nu are absolut nicio legatura cu eruptiile de pe ten. In schimb, ciocolata neagra este chiar benefica pentru stralucirea pielii noastre deoarece contine antioxidanti din plin, avand efecte benefice extraordinare pentru ten.

Mit frumusete: Cosurile pot fi vindecate cu pasta de dinti.

Aceasta afirmatie este complet gresita. Multe femei cred ca aplicarea de pasta de dinti pe un cos il va usca si il va face sa dispara. Dimpotriva, menta in exces din pasta de dinti poate inflama zona, o poate irita.

Mit: Poti controla marimea porilor din ten pentru a fi mai frumoasa.

Acest lucru este pur si simplu imposibil. Nu poti controla marimea porilor cu niciun tratament cosmetic, oricat de scump ar fi acesta. Poti totusi sa iti mentii fata curata si sa ti-o ingrijesti corespunzator pentru a avea mereu un ten radiant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Mit: Daca ai ten gras nu trebuie sa folosesti crema hidratanta.

Gresit. Orice tip de ten are nevoie de hidratare, indiferent daca este uscat sau gras. Faptul ca nu folosesti o crema hidratanta daca ai un ten mai uleios poate avea, pe termen lung, consecinte neplacute pentru pielea fetei tale. Secretul consta in tipul de crema pe care il alegi - incearca una foarte usoara.

Image © Sxc.hu

Mit: Iarna nu este nevoie sa folosesti crema cu protectie UV.

Sunt destule femei cele care cred ca nu este nevoie sa foloseasca o crema cu protectie UV pe timpul iernii. Totusi, in realitate, lucrurile sunt complet diferite. Chiar daca afara nu este insorit, razele de soare periculoase pentru piele pot penetra norii, ajungand pe pamant. Trebuie sa stii ca soarele nu doar ca te bronzeaza, insa cauzeaza imbatranirea prematura a tenului, depigmentare sau chiar cancer. Cel mai bine este sa iti iei toate masurile de siguranta si sa folosesti crema cu protectie UV zilnic.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri