27 Decembrie 2012 publicat în Frumusete 8 share-uri

Pentru a straluci in ziua de Revelion si pentru ca zambetul tau sa fie total seducator, alege un ruj intr-o nuanta potrivita tie:

Ruj roz pal.

Rozul pal este o culoare feminina si dulce care nu iti incarca deloc machiajul. Aceasta nuanta iti va da un look natural si va pune accentul pe privirea ta, nu pe zambet. Avand o culoare pala de buze, nuanta naturala a danturii tale se va armoniza perfect cu restul fetei. Dintii tai vor arata albi si stralucitori!

In functie de nuanta aleasa, rujul de buze poate fi un aliat al frumusetii, sau, dimpotriva, cel mai mare dusman. Tu stii ce culoare de ruj iti pune in valoare dantura si scoate in evidenta albul natural si stralucitor al dintilor tai? Pentru a straluci in ziua de Revelion si pentru ca zambetul tau sa fie total seducator, alege un ruj intr-o nuanta potrivita tie:

Ruj roz aprins.

Un ruj cu o nuanta de roz aprins arata extrem de delicios pe buze! Mai mult, aceasta culoare iti ofera un aspect feminin si pune accentul pe zambetul tau, ajutandu-te sa ai o dantura mai alba si stralucitoare!

Ruj portocaliu coral.

Aceasta culoare de ruj iti ofera un aspect aproape tropical si se potriveste oricarei nuante de ten. Este deschisa si destul de pala, adaugand zambetului tau naturalete. Daca porti un ruj de aceasta culoare buzele tale se vor armoniza perfect cu restul machiajului si vor scoate in evidenta albul natural al danturii tale.

Ruj rosu-portocaliu intens.

O nuanta puternica precum rosul portocaliu intens (cel purtat de actrite in filmele din anii ’60 si foarte la moda acum in curentul ‘vintage’) este extrem de chic si iti pune in evidenta buzele, conturandu-le perfect! In afara de faptul ca iti da un aer de eleganta, acest ruj te ajuta si sa ai, chiar daca doar aparent, o dantura mai alba! Asorteaza rosul portocaliu intens cu nuante tari de imbracaminte si zambetul tau ii va cuceri imediat pe cei din jur!

Ruj rosu aprins.

Un ruj de culoare rosie este extrem de vibrant si te ajuta sa fii mai sexy si increzatoare. Mai mult, aceasta nuanta va face ca tot ce este in jurul buzelor tale sa para mai pal si, deci, iti va scoate in evidenta dantura, facand-o sa arate perlata. Nimic nu iti poate sta in cale atunci cand porti un ruj rosu aprins. Zambetul tau va fi ucigator!

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri