29 Februarie 2012 publicat în Frumusete 32 share-uri

Ti s-a ingrasat parul si e nevoie sa il speli dar trebuie sa ajungi urgent undeva? Tocmai ti s-a rupt o unghie si nu ai pila la tine? Iata cateva trucuri inedite care sa te ajute sa fii frumoasa si in situatiile limita.
Crema de maini pe post de crema de pantofi

Dimineata cand pleci spre munca, pantofii arata bine, nu au nicio pata, sunt perfecti! Atunci cand ajungi la munca, mai ales in sezonul alb, ei arata de parca au fost scaldati in var. Nu toata lumea umbla cu crema de pantofi in geanta, dar cu siguranta ca doamnele au dupa ele crema de maini. Acest truc l-am invatat de un prieten care mi-a spus ca foloseste pe post de crema de pantofi crema de maini. Functioneaza!

Bicarbonat de sodiu in loc de deodorant

Atunci cand eram mica si nu existau odorizante de frigider, imi amintesc ca mama folosea bicarbonatul de sodiu. Punea putin bicarbonat intr-o cana, si o lasa in frigider. Mirosurile dispareau. La fel faceam si pana sa apara odorizantul de pantofi: foloseam bicarbonatul de sodiu. Bicarbonatul absoarbe mirosurile neplacute. Un truc este ca acest praf sa fie folosit pe post de deodorant. Nu contine plumb!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Mingi de tenis pentru un masaj bun

Pana nu de mult, o durere de spate ma facea sa nu pot sa stau in picioare. Una din prietenele mele mi-a impartasit secretul ei: masajul cu mingea de tenis. Se ia o minge de tenis, se fixeaza cu spatele pe un perete si se incepe masarea. Atunci cand se ajunge intr-un punct dureros, se pune presiune si durerea dispare. E un truc uimitor!

Sursa foto: Sxc.hu

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre sanatatea si frumusetea ta:

Secretele naturiste de frumusete ale zeitei Afrodita

10 Masti naturiste cu propolis care iti intineresc tenul

5 Cosmetice care te imbatranesc

5 Masti Homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a citi mai multe despre frumusetea si sanatatea ta.

Garbo.ro te invita la comentarii: Care sunt secretele frumusetii tale in situatiile limita?

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri