29 Februarie 2012 publicat în Frumusete 32 share-uri

Ti s-a ingrasat parul si e nevoie sa il speli dar trebuie sa ajungi urgent undeva? Tocmai ti s-a rupt o unghie si nu ai pila la tine? Iata cateva trucuri inedite care sa te ajute sa fii frumoasa si in situatiile limita.

12 trucuri inedite de infrumusetare in situatii limita

Ti s-a ingrasat parul si e nevoie sa il speli dar trebuie sa ajungi urgent undeva? Tocmai ti s-a rupt o unghie si nu ai pila la tine? Iata cateva trucuri inedite care sa te ajute sa fii frumoasa si in situatiile limita.

Pudra de talc pentru un par frumos

Acest truc l-am aflat prima oara acum multi ani de la o prietena care mi-a spus ca Jennifer Aniston foloseste pudra de talc atunci cand i se ingrasa parul si nu are timp sa il spele. Pudra absoarbe sebumul si parul arata bine. Am folosit acest truc si este, intr-adevar, unul salvator. Important este sa nu exagerezi cu pudra, pentru ca nu vrei ca parul tau sa fie..alb.

Aspirina pentru cosuri

Se mai intampla din cand in cand ca ziua sa ne fie stricata de un punct de roseata care ne apare pe fata in zilele delicate. Ce e de facut?

Aspirina este cunoscuta ca fiind un remediu rapid si eficient impotriva cosurilor. Nu de mult am auzit o poveste conform careia modelele folosesc acest truc in caz de urgenta. Se piseaza o aspirina, se adauga putina apa, se mixeaza si se aplica crema pe cos. Roseata si umflatura dispar destul de repede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Ulei de menta in loc de guma de mestecat

Daca tocmai ai luat o masa copioasa in care usturoiul sau ceapa nu au lipsit si nu ai timp sa te speli pe dinti sau nu ai guma de mestecat la indemana? Trucul este sa folosesti ulei de menta. Uleiul de menta omoara bacteriile si improspateaza instant respiratia.

Ulei de ricin pentru cearcane

Cand cearcanele pun cucerire pe chipul tau iar tu trebuie sa pleci spre munca sau o intalnire, foloseste un truc rapid de atenuare a lor. Mixeaza cateva picaturi de ulei de ricin cu ulei de cocos si aplica amestecul pe cearcane. Acesta este un remediu eficient si rapid pentru estomparea cearcanelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri