29 Februarie 2012 publicat în Frumusete 32 share-uri

Ti s-a ingrasat parul si e nevoie sa il speli dar trebuie sa ajungi urgent undeva? Tocmai ti s-a rupt o unghie si nu ai pila la tine? Iata cateva trucuri inedite care sa te ajute sa fii frumoasa si in situatiile limita.
Ceapa pentru intepaturi de tantari

Nu stiu cum patesc majoritatea oamenilor, dar eu vara sunt tinta tuturor tantarilor. Mancarimile sunt insuportabile! De curand am descoperit un truc care isi face efectul rapid: folosesc felii de ceapa. Tai ceapa si aplic pe intepatura. Sulful continut de ceapa este bun in tratarea macarimilor.

Cutia pentru chibrituri, o buna pila pentru unghii

Da, chibriturile au fost inlocuite cu brichetele, dar asta nu inseamna ca primele nu pot ocupa alta functie in afara de a aprinde focul. Daca tocmai ti s-a rupt unghia si nu ai la tine to pila, poti sa cumperi (in cazul in care nu ai la tine) un pachet de chibrituri. Poti folosi pe post de pila de unghii acea banda abraziva pe care se aprind chibriturile.

Otet in loc de balsam de par

Ti s-a terminat balsamul de par si tocmai te-ai spalat la par? Otetul poate inlocui cu succes balsamul de par pentru ca el ofera stralucire si curata parul. Se amesteca otet cu apa si se aplica pe par.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Ulei de cocos in loc de lotiune de plaja

Daca esti alergic la compusii care se gasesc in crema de plaja, ai pielea sensibila, grasa etc., trebuie sa stii ca exista si o varianta naturala pentru a te proteja de soare. Uleiul de cocos extravirgin poate fi folosit in loc de lotiunea de plaja. Nu numai ca pielea nu se va arde, dar se va si bronza frumos.

Ceaiul negru este un bun odorizant pentru picioare

Dupa o zi lunga in care ne-am tinut picioarele „sechestrate” in incaltaminte, e posibil ca mirosul sa nu fie tocmai unul de trandafiri. Daca esti pe fuga si ai nevoie sa scapi de mirosul urat, poti sa folosesti urmatorul truc: ia 2-3 pliculete de ceai negru, inmoaie-le in apa calduta, si tine-ti picioarele in acea apa 10-15 minute. Teina continuta de ceai neutralizeaza mirosul neplacut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri