30 Decembrie 2011 publicat în Familie 5 share-uri

Barbatii cu o viata sexuala implinita se simt apreciati. Barbatii care au raportat o fermitate optima a erectiei si s-au declarat complet satisfacuti cu viata lor sexuala sunt mai sanatosi si au o viata mai fericita fata de cei care au raportat erectii sub optime si o satisfactie scazuta fata de experientele lor sexuale.

Asfel, barbatii vor avea sansa de a contribui proactiv la imbunatatirea perspectivei generale asupra vietii si a starii lor de sanatate. Auto-diagnosticarea si auto-medicarea in cazul disfunctiei erectile poate fi foarte periculoasa deoarece nu exista doar riscul unei medicatii gresite sau contrafacute, este necesar ca un medic sa excluda posiblitatea ca incapacitatea de a obtine o fermitate optima a erectiei sa fie cauzata de o conditie medicala de fond precum diabetul sau afectiunile cardiovasculare.

Medicamentele contrafacute, o amenintare pentru sanatatea barbatilor

Exista o tendinta in crestere de a achizitiona medicamente online. In mod special, medicamentele destinate unor afectiuni care produc stanjeneala sau sunt considerate tabu, precum disfunctia erectila, sunt cel mai probabil achizitionate prin intermediu Internetului. De asemenea, disponibilitatea fara reteta a produselor care se elibereaza pe baza de reteta stimuleaza atractivitatea pentru achizitiile on-line. Totusi, in peste jumatate din cazurile investigate, medicamentele achizitionate prin intermediul Internetului,de pe site-uri ilegale, care nu mentioneaza adresa fizica de identificare, s-au dovedit a fi contrafacute.1

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Dr. John Dean, medic sexolog, Londra, UK, subliniaza importanta perceptiei pericolului iminent al achizitionarii de medicamente din surse necunoscute: “In fiecare an, milioane de pacienti sunt expusi la medicamente contrafacute, ceea ce constituie un risc major la adresa sanatatii publice. Ele sunt din ce in ce mai prezente in toate partile lumii. Barbati cu disfunctie erectila ar trebui sfatuiti sa fie vigilenti asupra riscului de a intra in posesia unor medicamente contrafacute si substandard, in cazul achizitiilor prin intermediuI Internetului.

Medicamentele contrafacute care contin doze incorecte ale ingredientului activ declarat, sau contin ingrediente active sau inactive nedeclarate, au potentialul de a declansa probleme grave de sanatate. Chiar daca unele medicamente contrafacute nu contin ingrediente active sau toxice pentru organism, ele nu vor trata conditia medicala. Astfel, barbatii isi pot pierde increderea in existenta unui remediu real pentru disfunctia lor erectila. Aceast lucru ii poate descuraja in demersul lor de a cauta in viitor sprijin profesional pentru disfunctia erectila si pentru a-si ameliora viata si sanatatea.”

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto front, main si int. art: Monica Arellano-Ongpin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri