Totul porneste de la modul cum barbatii si femeile au invatat sa socializeze si sa comunice, dealungul timpului.

Trebuie sa acceptam: Comunicam diferit, traim iubirea diferit...

... dar putem sa gustam fiecare din experientele celuilalt, fie ca acestea sunt “tipic masculine” sau “tipic feminine”, asa cum au ramas ele inscrise in mentalul colectiv, din timpurile stramosilor. Nu avem nevoie decat de ingaduinta si empatie.

Ceea ce se intampla adesea este ca, aflati intr-o relatie de lunga durata, barbatii si femeile incep sa puna monopol asupra dorintelor celuilalt, impingand totul catre modalitatea de a relationa care face placere doar unuia, atrage atentia Julie Elledge.

La inceput, in perioada de curtare, ca sa impresionam, nu ne deranjeaza deloc sa facem mici exceptii in favoarea placerilor partenerului sau ale partenerei, dar incetul cu incetul, atunci cand incepem sa simtim siguranta relatiei, nu mai cedam la fel de usor, in fata dorintelor celuilalt. Incepem sa consideram ca filmul pe care l-a ales el nu e chiar cel mai potrivit si avem pretentia ca optiunile noastre sa fie pe primul plan mereu. Dar sunt si cupluri in care el monopolizeaza felul de a fi al iubitei, impunandu-se de fiecare data.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează

Aceste diferente de gen in ceea ce priveste socializarea si comunicarea cu ceilalti, pot duce catre neintelegeri destul de serioase in cuplu, mai ales cand cei doi nu pot accepta ca pur si simplu, barbatii si femeile au asteptari si placeri diverse, mai spune Elledge.

Ganditi-va cum ies la iveala aceste diferente in momentul cand trebuie sa luati impreuna decizii aparent simple, de genul cum va veti petrece sambata? El probabil va vrea sa mergeti la un gratar sau sa chemati mai multi prieteni acasa pentru diverse activitati, iar ea poate va prefera o cina in doi, la restaurant, facilitand astfel o conversatie unul cu celalalt sau un moment romantic. Sau, poate atunci cand trebuie sa alegeti un film pe care ati vrea sa il vedeti la cinema veti oscila indecisi intre: “Eat, Prey, Love” sau “Cowboys & Aliens?”. Ce sa mai spunem despre atunci cand negociati designul interior al apartamentului?

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri