Totul porneste de la modul cum barbatii si femeile au invatat sa socializeze si sa comunice, dealungul timpului.

Si modul cum ne manifestam sexualitatea este diferit. Barbatii sunt stimulati din punct de vedere vizual, in timp ce femeile au nevoie sa fie stimulate printr-un complex de senzatii. Femeile prefera romantismul si ilustrarea acestuia in diverse produse culturale: filme, poezie, romane, muzica. Lor le place chiar sa isi creeze propriile povesti de dragoste si propriile momente romantice – o cina la lumina lumanarii sau plimbarea de plaja, acompaniata de muzica marii.

Femeile au nevoie ca toate simturile lor sa fi stimulate. La modul general, oamenii se adapteaza cu usurinta diverselor situatii prin care trec dar tot in natura lor exista tendinta de a adopta diverse strategii prin care incearca sa repete un comportament care merge in alte situatii si cu alti oameni. Aici apar deseori probleme. Femeile prefera comunicarea fata in fata, sa priveasca adanc in ochii iubitului, in cautarea sentimentelor sale de afectiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Ele cauta cu atentie intelesurile expresiilor sale faciale. Ne place sa cautam intelesuri ascunse ale manifestarilor sale de bucurie sau de tristete pe care le exprima prin intermediul limbajului corporal. Pe de alta parte, barbatii vor vrea sa rezolve probleme alaturi de noi, sa impartaseasca diverse experiente alaturi de noi. Daca o problema isi gaseste rezolvarea, de ce sa o mai intoarcem pe toate partile? Barbatii vor sa participe activ in viata noastra, sa triasca alaturi de noi fericirea, ingrijorarea si iubirea.

Trebuie insa sa fim toleranti unii fata de ceilalti. Trebuie sa gasim empatie pentru modul diferit cum barbatul si femeia privesc experientele vietii. Atunci cand in relatia de cuplu exista o doza imensa de intelegere fata de modul cu fiecare incearca, in mod diferit e drept, sa intareasca legatura de iubire si comunicarea, atunci lucrurile sunt pe fagasul fericit.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Altfel, partenerii se pot simti izolati unul fata de celalalt. Iubitul tau se va simti izolat daca vei incepe sa refuzi sa faci lucruri impreuna cu el. Iar tu te vei simti ignorata in momentul cand el va incepe sa nu mai vrea sa te inteleaga: sa nu mai asculte si sa nu iti mai raspunda. Iubirea adevarata dintre un barbat si o femeie presupune acceptarea provocarii de a iesi fiecare din zona sa de comfort, astfel incat conexiunea dintre voi sa fie din ce in ce mai puternica.

Conteaza enorm de mult sa invatati sa lasati unul de la celalalt!

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri