29 August 2011 publicat în Familie 244 share-uri

E important sa pastram echilibrul in viata si cum iubirea este atat de importanta, trebuie sa o pretuim si sa avem grija de ea. Nu lasati romantismul in urma, nu il lasati sa traiasca doar in amintirea anilor adolescentini. Indiferent ca suntem femei sau barbati, trebuie sa nu uitam nicio clipa ca e important sa cream motive de fericire, unul pentru celalalt. Cum puteti sa aduceti un pic mai mult romantism in relatia voastra?

7. De cate ori mergeti la cumparaturi pentru voi, pregatiti o mica surpriza si pentru celalalt. Cand il veti simti trist ii puteti oferi acel cadou. Acesta este un gest minunat de iubire care va fi retinut pentru multa vreme.

8. Va puteti "rapi" partenerul pentru o iesire in afara orasului. O cina la un restaurant sau poate o noapte intreaga petrecuta undeva in alta parte... departe de toate grijile si problemele. Va puteti intoarce apoi mult mai indragostiti si in acelasi timp reimprospatati pentru o noua infruntare cu viata cotidiana.

9. Acest gest este desprins din filme, dar cu siguranta va aduce savoare unei seri in doi. Cumparati flori si presarti petalele lor pe podea, in drum spre baie, in pat... Ganditi-va la modalitatile de preparare a unui cocktail delicios si bucurati-va apoi unul de altul.

Barton Goldsmith, doctor in psihologie, va recomanda sa nu abuzati de toate aceste gesturi intr-o singura saptamana. "Unele dintre idei le puteti pune in aplicare o data pe luna si reprezinta doar un mic ajutor pentru a va impulsiona sa va pigmentati relatia cu momente de romantism. Odata ce ai inceput, ideile vor veni cu siguranta, de la sine. Incercarea de a crea momente romantice in relatie este modul prin care va puteti bucura de o iubire deplina care umple vietile de satisfactie si comfort. Chiar daca va este teama ca partenerul dumneavostra va considera aceste eforturi copilaresti, trebuie sa fiti convinse ca va fi incantat sa vada ca v-ati gandit sa faceti ceva dragastos pentru el/ea", spune psihologul, prin intermediul unui articol publicat de catre Psichology Today.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri