Se vorbeste despre orgasm si tot timpul va exista ceva de adaugat privind aceasta tema, desi de foarte multe ori este un subiect tabu.
Conteaza si sa-ti cunosti corpul, sa stii sa "explorezi" fiecare particica pentru a decoperi ce si cum iti ofera placere.

Cate contacte sexuale ar trebui sa ai cu partenerul tau?

Ma refer la numarul acestora pe saptamana. Probabil te-ai intrebat daca este putin sau mult. Ar trebui sa stii ca nu exista un numar fix. Fiecare cuplu are ritmul lui si face dragoste cand doreste, poate chiar de 3 ori pe zi sau o data pe saptamana.

Ejaculare la femei?

Este destul de greu sa se faca o evaluare a numarului de femei care ejaculeaza in timpul orgasmului pentru ca nu exista date exacte. Se presupune ca aproximativ 15% dintre femei ejaculeaza in timpul orgasmului.

Unii medicii afirma ca ejacularea ar putea fi rezultatul unei prostate rudimentare la baza uretrei.

Exista o legatura dragoste - orgasm?

Da si nu. Poate ca il iubesti enrom pe el dar nu-ti ofera acea placere absoluta. Desi intr-un fel sunt legate la fel de usor pot fi si doua lucruri diferite. Iti poti da seama intr-o zi ca te simti minunat langa un barbat pe care nu-l iubesti. Totusi sa speram ca facem parte din categoria norocoaselor care le au pe amandoua.


Un articol de Livia

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri