12:07, 23 Iulie 2007 publicat în Familie

Se vorbeste despre orgasm si tot timpul va exista ceva de adaugat privind aceasta tema, desi de foarte multe ori este un subiect tabu.
Conteaza si sa-ti cunosti corpul, sa stii sa "explorezi" fiecare particica pentru a decoperi ce si cum iti ofera placere.

Cate contacte sexuale ar trebui sa ai cu partenerul tau?

Ma refer la numarul acestora pe saptamana. Probabil te-ai intrebat daca este putin sau mult. Ar trebui sa stii ca nu exista un numar fix. Fiecare cuplu are ritmul lui si face dragoste cand doreste, poate chiar de 3 ori pe zi sau o data pe saptamana.

Ejaculare la femei?

Este destul de greu sa se faca o evaluare a numarului de femei care ejaculeaza in timpul orgasmului pentru ca nu exista date exacte. Se presupune ca aproximativ 15% dintre femei ejaculeaza in timpul orgasmului.

Unii medicii afirma ca ejacularea ar putea fi rezultatul unei prostate rudimentare la baza uretrei.

Exista o legatura dragoste - orgasm?

Da si nu. Poate ca il iubesti enrom pe el dar nu-ti ofera acea placere absoluta. Desi intr-un fel sunt legate la fel de usor pot fi si doua lucruri diferite. Iti poti da seama intr-o zi ca te simti minunat langa un barbat pe care nu-l iubesti. Totusi sa speram ca facem parte din categoria norocoaselor care le au pe amandoua.


Un articol de Livia


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri