Se vorbeste despre orgasm si tot timpul va exista ceva de adaugat privind aceasta tema, desi de foarte multe ori este un subiect tabu.
Se vorbeste despre orgasm si tot timpul va exista ceva de adaugat privind aceasta tema, desi de foarte multe ori este un subiect tabu.

Cum e?

Depinde de la femeie la femeie. In mod sigur e imposibil sa-l ratezi. Inima iti sare din piept si esti total deconectata de ce se intampla in jurul tau, parca nu mai vezi si nu mai auzi nimic. O explozie interioara de placere iti cuprinde in totalitate trupul si te elibereaza intr-o stare de fericire de nedescris.

Tot corpul "ia parte" la orgasm, peretele vaginului se contracta si corpul raspunde altfel la atingerea oferita de partener.

Femeile au si orgasm fara sa realizeze ca este orgasm, declara doar ca simt placere in timpul actului sexual.

Trebuie inteles si simtit, nu inseamna ca e nevoie doar sa te afli in pat si brusc apare si orgasmul.

E important preludiul?

Nu important, ci FOARTE important. Totul pleaca de la preludiu si de la crearea unei atmosfere perfecte.

Femeile se simt in al noulea cer cand sunt rasfatate si mangaiate de partener. O vorba dulce si o mangaiere au un rol enorm in aparitia orgasmului.

Orgasm in acelasi timp cu partenerul?

Pentru multi barbati dar si femei, daca orgasmul are loc in acelsi timp, considera ca au de-a face cu o potrivire desavarsita. Insa nu este obligatoriu, cuplurile se pot potrivi chiar daca momentul de "boom" nu este in acelasi timp.

Te prefaci?

Cel putin o data in viata te-ai prefacut, recunoaste. Daca spui ca nu, inseamna ca esti intr-adevar deosebita. Dar de ce mimezi? Pur si simplu pentru ca iti este mai usor asa decat sa stai sa dai explicatii sau sa-ti faci partenerul sa nu se simta bine.
Femeile se prefac de atat de multe ori incat barbatii uneori sunt chiar confuzi de cum sta treaba cu adevarat.

Esti frigida?

Nu ar trebui sa existe acest termen in mintea ta. Starea prin care nu doresti sa faci dragoste este influentata de factorii din jur si nu de tine. Exista posibilitatea sa fie chiar vina partenerului si sa te simti vinovata fara un motiv real. O solutie ar fi discutia cu un psiholog dar cel mai importanta este comunicarea cu partenerul. Spune-i ce iti place si ce nu-ti place si incet incet prin colaborare si intelegere va veni si mult asteptatul moment.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri