27 Iulie 2021 publicat în Familie 6 share-uri

Toți părinții știu că pregătirea pentru începutul școlii este bine să se întâmple vara. Acesta este singurul mod în care ne putem proteja de unele surprize neplăcute în ultimul moment, mai ales dacă vrem nu doar să luăm anumite instrumente copilului nostru, ci și să fie de bună calitate și să fie plăcute atât copiilor cât și părinților.

Nu așteptați ultimul moment, ci luați tot ce are nevoie copilul dumneavoastră acum.

Rucsacuri cu roți pentru cei mici

Știm cu toții că rucsacurile pentru copii școlare au fost de mult una dintre cele mai grele unități de măsură. Lucrurile au fost și mai rele în copilăria noastră. Deși a devenit deja clar că această sarcină excesivă provoacă curbura coloanei vertebrale și probleme articulare la copii și, deși se fac deja eforturi pentru a reduce povara, aceasta este încă o problemă.

  • În același timp, materialul rucsacului trebuie să fie respirabil.
  • Picioare - Când copilul îl lasă pe pământ, rucsacul se poate murdări. De aceea, vă recomandăm să alegeți un model cu picioare speciale pentru a sta mai sus decât nivelul solului. În plus, vă recomandăm ca fundul să fie din plastic, nu din țesătură.
  • Pentru a minimiza efectele nocive ale unui rucsac excesiv de greu pe coloana vertebrală a unui copil, alegeți un rucsac cu spate ergonomic.
Sursa foto: Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Alte accesorii pentru elevi:

Pentru anul școlar veți avea nevoie de câteva instrumente de bază precum haine, încălțăminte, un penar, o cutie pentru prânz, o sticlă de apă, o geantă pentru accesorii sportive și multe altele.

Acum există un loc pentru a obține tot ce are nevoie elevul dvs. chiar înainte de sfârșitul vacanței de vară. Pe site-ul Kidso.ro veți găsi tot felul de rucsacuri școlare la prețuri bune.

Sursa foto: Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Majoritatea școlilor nu dispun de dulapuri unde copiii pot lăsa manuale și caiete inutile. Chiar dacă dulapurile sunt disponibile, copiii tot trebuie să poarte instrumentele cu ei pentru a-și putea învăța lecțiile și a-și scrie temele.

Dimensiunea standard a unui rucsac este între 16 și 18 litri, ceea ce nu este mic. Din fericire, există rucsacuri speciale care sunt adaptate copiilor cu ajutorul roților mici. La urma urmei, când trebuie să purtăm o valiză grea, folosim o astfel de mecanizare, nu? În același timp, rucsacul are curele și mânerul de tragere se retrage, deci nu există nicio problemă să-l transportați pe spate atunci când este suficient de ușor.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Sursa foto fr si main: Imagine de Vinicius Imbroisi de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri