Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea.

Tu vrei sa mori pentru el, faci absolut orice e necesar sa nu te paraseasca chiar daca asta inseamna sa renunti la tine si la orice ti-ar impaca tie sufletul. Hai sa incepem cu mitul ca daca esti in stare sa mori pentru el inseamna ca il iubesti cu adevarat. Filmele, povestile de dragoste dramatice au reusit sa patrunda in mintea ta ca o otrava si continui sa suferi si sa tolerezi absolut orice in relatia ta de dagoste pentru ca asa cuantifici tu iubirea.

Daca sufar pentru tine, ma vei iubi mai mult? In mintea ta faptul ca te sacrifici si suferi pentru el rasuna ca o dovada imensa de iubire si te astepti ca el sa iti daruiasca tot mai mult si tot mai mult, insa asta nu se intampla niciodata. Actul de sacrificiu de sine reprezinta de fapt un act egoist. Nu te sacrifici pentru a-l face pe el fericit ci te sacrifici pentru ca teama ca te-ar putea parasi si teama de singuratate iti inunda sufletul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Traiesti intr-o relate dependenta in care partenerul tau devine un drog pentru tine si in loc sa te iubesti pe tine, in loc sa fi constienta de propriile valori si dreptul de a fi fericita, te sabotezi si sacrifici tot ce inseamna individualitatea ta.

Nu poti suporta gandul ca obiectul iubirii tale poate sa dispara si sa te trezesti goala de sentimente, goala de nevoia de a fi importanta pentru cineva. Sa nu te iubesti pe tine iti creeaza iluzia ca trebuie sa dai mai mult, si mai mult si tot mai mult, pentru a putea sa-ti satisfaci nevoia de a fi iubita. Insa din pacate acest lucru duce doar la suferinta si deceptii. Te umplii de asteptari si crezi ca dai totul si deceptia e doar la un pas daca raspunsul nu este cel pe care il asteptai.

Iti dau totul, sufar pentru tine, de ce nu ma iubesti? Renunt sa fac ce imi place doar pentru a fi langa tine, sunt pentru tine mama, iubita, prietena si tu cum imi raspunzi? Din pacate, nimeni nu ti-a cerut aceste lucruri si tu totusi o faci, pentru ca asta e ideea ta de iubire, pentru ca asa ai invatat tu ca poti atrage atentie si iubire in viata ta. Continui sa iubesti prea mult, chiar daca el nu are nevoie, continui sa daruiesti prea mult pentru ca undeva inauntrul tau exista un gol, exista o lacuna si ea reprezinta exact iubirea pe care o ai fata de tine.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri