În articolul următor, venim cu câteva idei despre cum să le aduci mai multă grijă și mai multă bucurie seniorilor din viața ta:

Fără doar și poate, categoria părinților și a bunicilor noștri este cea mai vulnerabilă în contextul actual. Și cum acest lucru nu este unul secret, ci înscris pe burtierele știrilor televizate, rostit de jurnaliști, validat de medici, alimentat de cei din jur, presiunea este una și mai mare. Tocmai din acest motiv, ca adulți responsabili, trebuie să gestionăm eficient situația dată și să nu creăm panică în rândul celor pe care-i iubim, care ne-au crescut și ne-au acordat sprijin necondiționat.

În loc să le reamintim zilnic că o potențială infecție respiratorie le-ar putea fi fatală, mai bine am încerca să avem mai multă grijă de ei, să le oferim și mai multă afecțiune și, de ce nu, să-i răsfățăm. În articolul următor, venim cu câteva idei despre cum să le aduci mai multă grijă și mai multă bucurie seniorilor din viața ta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Creșterea imunității

Un organism fortificat e mai rezistent și mai puternic în fața oricăror potențiale afecțiuni. Asigură-te că părinții și bunicii tăi se hrănesc corespunzător, adoptă o alimentație bogată în fructe și legume, mai ales că suntem în plin sezon, că se hidratează adecvat. La indicația medicului specialist, pot urma și o cură cu miere, cătină, spirulină, mai ales dacă ei cred în beneficiile unor asemenea terapii homeopate. Mai ales dacă au și afecțiuni respiratorii, rinite, alergii, răceli, apnee în somn, le poți oferi purificatoare de aer, dispozitiv capabil să filtreze aerul din interior și să elimine alergenii, cum ar fi mucegaiul, praful, fumul de țigară. În plus, va menține o temperatură optimă în încăpere, iar senzația de sufocare din cauza căldurii și a aerului uscat va dispărea.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Tratamente

Nu e neapărat nevoie să locuiești într-o stațiune balneoclimaterică, pentru ca părinții și bunicii tăi să urmeze câteva proceduri de recupeare medicală: de la electrostimulare (curent interstițial), împachetări cu parafină, până la masaj. Cu trimitere de la medicul de familie, acestea pot fi făcute gratuit, fiind servicii medicale decontate, pe baza asigurării medicale.

Desigur, acolo unde este posibil, băile termale, cele sărate sau sulfuroase sunt mai mult decât indicate, mai ales în cazul unor afecțiuni reumatice, frecvente în rândul persoanelor trecute de prima tinerețe. Dacă nu ai posibilitatea de a-i duce zi de zi, timp de o săptămână, într-un astfel de centru de tratament, în cazul în care nu au ales ei înșiși să meargă într-o stațiune, poți apela la serviciile unui taxi, mai ales dacă cei dragi au autonomie de mișcare.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Timp petrecut alături de ei

Pentru părinții și bunicii noștri, bucuriile nu se măsoară în cadouri, beneficii, vacanțe, ci în timpul petrecut alături de cei pe care-i iubesc. Dacă ai posibilitatea să îți iei câteva zile libere și să stai cu ei, cu siguranță le vei aduce multă bucurie. Chiar dacă vei vrea tu însuți să-i răsfeți, cel mai probabil tu vei fi cel alintat cu prăjituri, cafea și lapte cald aduse la pat dimineața.

Nu trebuie să avem nevoie de un pretext pentru a fi mai apropiați de cei pe care-i iubim, însă, contextul actual îți poate da, într-adevăr, suficiente motive pentru a te reapropia de persoanele dragi din viața ta, mai ales de cele din familie.

Sursă foto: by Andrea Piacquadio from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri