Increderea e primul pergament intr-o relatie. Daca nu exista incredere succesul pe termen lung al unei relatii este periclitat. Sa crezi din nou in celalat incepe cu increderea in tine.

Personalitati diferite, diferite moduri de a ne satisface nevoile. Trecem prin mai multe etape, in relatie, crestem , contribuim unul la cresterea celuilalt si la indeplinirea nevoilor celuilalt. Onestitatea fata de tine si de celalalt, increderea in tine, stima de sine ridicata si claritatea scopurilor reprezinta putere. In urma cu ceva vreme, am stiut ca trebuie sa rup un pattern care ma urmarea de ceva vreme.

Increderea in el, indiferent ca aveam motive sau nu era un basm. Nu reuseam nicicum sa am incredere in partenerul meu. Ma simteam amenintata, credeam ca i-am dat totul, dar niciodata nu m-am gandit daca nu cumva, i-am dat ceea ce nu avea nevoie.

Vreau sa ma simt importanta pentru tine. Vreau sa fiu sigura in relatie. Am nevoie de iubire. Am nevoie de varietate. Cum fac sa-ti comunic aceste nevoi? Fiecare avem modalitati diferite de a ne satisface nevoile. Tendinta generala este sa incerc sa iti satisfac nevoile in acelasi fel incat le satisfac pe ale mele. Raspuns gresit.

Daca nu sunt constienta de propriile mele valori, daca nu am adanc inradacinat sentimentul de sine si pornesc cu o viziune gresita asupra relatiei ma paste esecul. Pentru a avea incredere in tine e important sa intru in lumea ta, e important sa stiu cum iti satisfaci tu nevoile individuale. Ce nevoie valoreaza partenerul meu? Ce cred ca trebuie sa fac sa-i indeplinesc nevoile? Observ un comportament defensiv din partea lui. Cum procedez?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Iubitul meu fuge de mine. Cu cat ma apropii mai mult de el cu cat fuge mai mult. Nu inteleg unde e problema. Ma gandesc ce mecanism de aparare foloseste el in relatie? Daca cred ca fuge de mine poate ar trebui sa iau in considerare faptul ca se simte frustrat. Nu ii dau voie sa imi indeplineasca o anumita nevoie si eu mi-o satisfac extern de relatia noastra. Am descoperit cateva ingrediente care ne pot ajuta sa avem incredere unul in celalalt. Incepem:

Iti expun clar care sunt dorintele, nevoile mele si le ascult pe ale tale. Ne luam angajamentul de a ne arata dragostea unul fata de celalat asa cum fiecare are nevoie. Ce trebuie sa fac , sa spun ca tu sa te simti iubit? Ce trebuie sa faci tu, sa spui astfel incat eu sa-mi indeplinesc aceasta nevoie?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri