22 Mai 2020 publicat în Familie 1 share-uri

Provocarea imaginației cere implicarea copiilor în diverse activități pentru a-și dezvolta creativitatea.

Din acest motiv, astăzi vă propunem două idei de jocuri, preferate de toți de-a lungul timpului, modificate astfel încât cei mici să se poată bucura și ei.

Foosball: Cel mai iubit joc dintotdeauna! Rețineți că puteți adapta designul, făcându-l mai mic sau mai mare în funcție de vârsta și înălțimea copilului dumneavoastră, Așadar, veți avea nevoie de: o cutie de pantofi, bețișoare, foarfece, cârlige, lipici, bile Ping-Pong și markere sau orice vopsea pentru colorarea acestuia. Mai întâi, marcați unde veți poziționa betișoarele în cutie, asigurați-vă că poziția este ok pentru înălțimea copilului dumneaoastră și apoi dați găuri pentru poziționarea bețisoarelor.

După, puteți amplasa bețisoarele în găuri si pune cârligele unde doriți. Acum, marcați locul unde ați pus cârligele pentru că va trebui să le scoateți să le vopsiți și pe urmă să le lipiți. Dupa acest proces, este timpul pentru decorare! Decorați cutia și cârligele după preferințe. Si iată că a venit și pasul final, puneți totul cap la cap, așezați bețisoarele prin găuri și lipiți cârligele. Lăsați adezivul să actioneze și totul este gata! 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Masă de biliard: Pentru acest joc, veți avea nevoie de o cutie dreptunghiulară mică, 11 bile, pistol cu lipici, bețisoare și role de hârtie igienică. Mai întâi de toate, decupați cutia, înlăturând partea superioară, apoi faceți 6 găuri în partea superioară și asigurați-vă că sunt suficient de mari pentru ca bilele să cadă. Acum, folosiți pistolul cu lipici pentru a introduce partea superioară în cutia dumneavoastră, aproximativ jumătate de centimetru în jos, ajutați-vă de rolele de hârtie igienică pentru a echilibra partea superioară lipită (de asemenea, asigurați-vă că partea de sus este la nivelul care trebuie, astfel încât bilele să nu se rostogolească). Și nu în ultimul rând...puteți picta masa de biliard așa cum doriți și totul este gata!

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Pentru mai multe idei pe care le poți face cu copii tăi, vizitează website-ul Johnson.

Foto fr si main: By Yuganov Konstantin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri