22 Mai 2020 publicat în Familie 1 share-uri

Provocarea imaginației cere implicarea copiilor în diverse activități pentru a-și dezvolta creativitatea.

Din acest motiv, jocul imaginației și toate situațiile în care vor fi puși copiii de-a lungul acestui proces, le va stimula abilitațile creative și în același timp îi vor și distra.

Pentru a face acest lucru posibil, Johnson’s Baby propune ca ei să devină...regizori de teatru pentru o zi! Acest proces implică totul, de la crearea unei povești, redactarea unui scenariu, până la stabilirea scenei și conturarea personajelor. Ei pot fi cei care prezintă acest joc, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de moment împreună. Pentru a face ca totul să fie o amintire plăcută, înregistrați momentul și trimiteți-l către cei dragi.

Scenografia: Puteți crea o scenă doar cu o cutie de pantofi! Pentru a face acest lucru, înlăturați capacul și, cu ajutorul unei foarfece tăiați un pătrat la baza cutiei, lăsând aproximativ 2-3 degete distanță pentru margine. Baza va fi piesa de rezistență pe care “publicul” o va vedea. Așadar, ca sa pară mai realist, o puteți decora cu carton colorat, autocolante sau chiar puteți pune o bucată de pânză pentru a imita o cortină. Aici, copiii își vor putea da frâu liber imaginației!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Personajele: Odată ce avem povestea, este timpul să conturăm personajele. Cum vom face acest lucru? Putem folosi șosete vechi pe care să le personalizăm cu obiecte pe care le avem în casă, cum ar fi rămășițe din haine pe care le putem folosi ca nasturi, păr, ochi...Sunt atât de multe variante! De exemplu, cu două bile mici de bumbac, atașate de șosetă, vom putea crea personajul “șarpele rău”. Într-adevăr, aici copiii vor avea nevoie de ajutor pentru partea de cusut și vor apela la familie, aducându-vă astfel pe toți împreună!

Foto: By Tatiana Bobkova /Shutterstock

Jocurile preferate dintotdeauna! Pentru toate dimensiunile și vârstele!

Uneori copiii își doresc să participe la jocurile celor mari, dar din diferite motive, nu reușesc să facă față condițiilor impuse de joc. Câteodată este vorba de dimensiunea jocului, spre exemplu atunci când vă duceți copiii într-un parc de distracții, dar nu pot intra în toate atracțiile, deoarece nu sunt suficient de înalți. Acest lucru poate crea dezamăgiri atât copiilor, cât și părinților.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Împreună în arte și simțiri Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri