12:05, 14 Mai 2020 publicat în Familie 9 share-uri

Creați amintiri unice! Pentru că marile momente se găsesc în cele mai mici lucruri.

Slime:

Foarte ușor de făcut acasă și ideal pentru a petrece ore stimulând imaginația celor mici. Veți avea nevoie doar de: 1 cană de apă, 1 cană de amidon și puțină culoare. Pentru a-i da culoare puteți folosi tempera, vopsea lavabilă sau colorant alimentar.

Mai întâi amestecați cu o lingură amidonul de porumb cu apă într-un recipient de plastic. Apoi, adăugați vopseaua puțin câte puțin, până când obțineți nuanța dorită.

Citeste si:
A fi sau a un fi… actor? Shakespeare acasă! Idei de realizat în...
A fi sau a un fi… actor?...
Foto: By KlavdiyaV /Shutterstock

De asemenea, puteți adăuga sclipici pentru a îi da o notă difertă! Continuați să frământați bine amestecul, dar de data aceasta cu mâinile, până obțineți un aluat uniform. Distracția poate începe acum!

Citeste si:
Colectia de Valentine's Day de la Baiatul cu Flori: Aranjamente...
Colectia de Valentine\'s Day...

Nisip colorat:

Turnați sarea în diferite boluri, apoi adăugați câteva picături din culorile voastre preferate în fiecare dintre ele și amestecați până când sunt omogenizate. Apoi vărsați amestecul pe o foaie de hârtie și îl lăsați să se usuce peste noapte.

A doua zi, cu tot nisipul colorat, veți putea realiza proiecte la fel de distractive precum desene, sticlele colorate sau utilizarea lui pe post de tablă!

*Activități recomandate de specialiștii Johnson’s Baby. Pentru mai multe idei pe care le poți face cu copii tăi, vizitează website-ul Johnson.

Foto fr si main: By OnlyZoia /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri