14 Mai 2020 publicat în Familie 21 share-uri

Creați amintiri unice! Pentru că marile momente se găsesc în cele mai mici lucruri.

Slime:

Foarte ușor de făcut acasă și ideal pentru a petrece ore stimulând imaginația celor mici. Veți avea nevoie doar de: 1 cană de apă, 1 cană de amidon și puțină culoare. Pentru a-i da culoare puteți folosi tempera, vopsea lavabilă sau colorant alimentar.

Mai întâi amestecați cu o lingură amidonul de porumb cu apă într-un recipient de plastic. Apoi, adăugați vopseaua puțin câte puțin, până când obțineți nuanța dorită.

Foto: By KlavdiyaV /Shutterstock

De asemenea, puteți adăuga sclipici pentru a îi da o notă difertă! Continuați să frământați bine amestecul, dar de data aceasta cu mâinile, până obțineți un aluat uniform. Distracția poate începe acum!

Nisip colorat:

Turnați sarea în diferite boluri, apoi adăugați câteva picături din culorile voastre preferate în fiecare dintre ele și amestecați până când sunt omogenizate. Apoi vărsați amestecul pe o foaie de hârtie și îl lăsați să se usuce peste noapte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

A doua zi, cu tot nisipul colorat, veți putea realiza proiecte la fel de distractive precum desene, sticlele colorate sau utilizarea lui pe post de tablă!

*Activități recomandate de specialiștii Johnson’s Baby. Pentru mai multe idei pe care le poți face cu copii tăi, vizitează website-ul Johnson.

Foto fr si main: By OnlyZoia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri