14 Mai 2020 publicat în Familie 21 share-uri

Creați amintiri unice! Pentru că marile momente se găsesc în cele mai mici lucruri.

Toții copiii cresc cu viteza luminii. Așadar, este important să creezi amintiri care să cuprindă fiecare moment din viața voastră.

Astăzi vă propunem câteva activități, astfel încât să puteți petrece timpul cu cei mici din casă. Pentru început un aluat de sare naturală pentru a crea amprente sau figurine. Și apoi, “rețeta” pentru una dintre jucăria copiilor preferată: ursulețul.

Aluat de sare

Ideea noastră preferată e de ne juca cu amprentele mâinilor și picioarelor. Un mod distractiv de a crea amintiri. Pentru a face aluatul, aveți nevoie de: două căni de făină, o cană de sare fină, o cană de apă și colorant alimentar.

Foto: By Tatevik Bagdasaryan /Shutterstock

În primul rând, amestecați sarea și făina și, într-un alt recipient, turnați apa și colorantul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Trebuie să omogenizați toate ingredientele puțin câte puțin în timp ce frământați. Odată ce aveți aluatul, cu puțină creativitate, puteți pune pe ele amprentele întregii familii! Pentru a le păstra, trebuie să le lăsați să se usuce 15 ore sau să le uscați la cuptor la 100ºC pentru aproximativ 120 de minute.

Ursulețul:

Cu toții ne amintim de primul nostru prieten, o jucărie, cea pe care am purtat-o peste tot ... Un obiect foarte semnificativ și unul care ar putea însemna cu atât mai mult dacă este făcut de noi înșine. Cu o șosetă, foarfece, vată, ață și ajutorul tău, fiecare copil își poate crea propriul ursuleț. Un mod de a recicla un ciorap vechi, care și-a pierdut perechea și a devenit o amintire unică.

Știm că menținerea copiilor distrați nu este o sarcină ușoară. Și, deși fiecare vârstă are diferite capacități și pasiuni, uneori este posibil să adaptăm planurile astfel încât să se potrivească pentru diferitele faze ale copilăriei.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă
Foto: By BrAt82 /Shutterstock

Pentru a face asta, astăzi vă propunem două idei colorate perfecte pentru ca cei mici să se distreze, să-și dezvolte creativitatea și să își facă jucăriile propri! În plus, potrivit mai multor studii, utilizarea culorilor și texturilor favorizează dezvoltarea copiilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri