Marea iubire te transforma si in acelasi timp iti arata cum esti, cine esti, ce vei fi daca ai curajul sa primesti aceasta iubire, daca ai curajul sa traiesti viata ta si nu pe a celor din jurul tau. Suntem prea multi cei care fugim de propria fericire pentru a avea grija de fericirea altora.

karinausa: Cred ca ar trebui sa pui in balanta sentimentele ce le ai fara de el si siguranta care ti-o ofera sotul tau".

alica: "Cred ca toate femeile au partea lor de iubire imposibila macar o data in viata, insa norocoase sunt cele care si-o si implinesc. Din pacate, eu nu ma numar printre ele. Acum catva timp am cunoscut pe cineva care comunica cu sufletul meu fara cuvinte, un barbat minunat asa cum nu credeam ca voi intalni vreodata. Era insa casatorit, iar eu pe punctul de a ma casatori. Ne-am trait iubirea cateva zile, nici macar o saptamana incheiata. A fost ceva de vis, nici nu pot descrie in cuvinte. Nu am crezut ca voi ajunge sa insel vreodata, ci cel mult ca eu voi fi cea inselata. A fost greu, dar dar cei din jur au contat mai mult decat ceea ce simteam noi. Cateodata stau si ma gandesc: cum ar fi fost daca.?.. Si ma doare... rau. Nu stiu daca merita sau nu sa sacrifici totul pentru iubire. Eu nu am facut-o si acum ma simt golita, deprimata. Ca un robot. Daca ai puterea sa o faci, nu ezita. Nu ezita decat daca esti constienta de ceea ce va urma si daca iti asumi zilele dureroase de dupa".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

flameofhell: "Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine! Tu stii ce simti, tu hotarasti ce vei face. Poti renunta la sotul tau daca vrei sa fii doar cu celelalt sau poti ramane cu sotul tau si sa traiesti o iubire ascunsa de ochii lumii cu celalalt. Cine a trecut sau trece prin asa ceva te va intelege, cine nu, te va condamna. Cand se vor lovi si ei insa de o iubire imposibila, te vor intelege. Nimeni nu traieste in locul tau. Hotaraste singura ce vei face, dar incearca sa alegi ceva ce te face fericita."

foreveryours: "Daca te doare, daca simti ca viata ta fara el nu are sens atunci ce mai astepti? Ca durerea sa-ti intre adanc in suflet, chinuindu-te o eternitate? Este pacat de sot, de cel care ramane in urma, dar tu nu traiesti viata lui. Gandeste-te si la tine, la fericirea ta. Suntem prea multi cei care fugim de propria fericire pentru a avea grija de fericirea altora. Fa un pas in afara multimii daca ai curaj!

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri