Cateva ganduri, idei si lectii de viata exceptionale extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspiratie” al bunicii sale - bunica Zelda - care a murit la varsta de 90 de ani.

8. Acorda-le o atentie deosebita celor la care tii. Cateodata, cand cineva drag spune “sunt ok”, are nevoie ca tu sa il privesti in ochi, sa il imbratisezi strans si sa raspunzi: “stiu ca nu esti”. Si nu fi prea suparat daca unii oamenii par sa isi aminteasca de tine doar cand au nevoie de tine. Simte-te privilegiat ca esti precum o raza de lumina care le vine in minte atunci cand in vietile lor este intuneric.


9. Cateodata trebuie sa lasi pe cineva sa plece pentru a putea sa evolueze.
Deoarece uneori, de-a lungul vietii lor, nu ceea ce faci pentru ei conteaza, ci ceea ce i-ai invatat sa faca pentru ei insisi pentru a deveni fiinte umane infloritoare.

10. Cateodata, a obtine rezultatele la care ravnesti inseamna a te desprinde de oamenii care nu sunt de folos intereselor tale cele mai inalte. Acest lucru iti permite sa faci loc pentru cei care te sprijina in a fi cea mai buna versiune a ta. Se intampla treptat, pe masura ce evoluezi. Descoperi cine esti si ce vrei si apoi realizezi ca oamenii pe care i-ai cunoscut dintotdeauna nu vad lucrurile in felul in care o faci tu. Asa ca pastreaza amintirile minunate, insa mergi mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

11. Este bine sa te uiti inapoi la viata ta si sa spui: “nu imi vine sa cred ca am facut asta” decat sa te uiti inapoi si sa spui: “mi-as fi dorit sa fac asta.” Oamenii te vor judeca oricum intr-un fel sau altul. Asa ca nu iti trai viata incercand sa ii impresionezi pe altii. In schimb, traieste-ti viata impresionandu-te pe tine. Iubeste-te suficient de mult incat sa nu iti cobori niciodata standardele pentru nimeni.

12. Daca iti doresti un final fericit si nu pare ca gasesti unul, poate ca este timpul sa incepi sa cauti un nou inceput. Pleaca si accepta ca din cand in cand trebuie sa esuezi. Asa inveti. Cei mai puternici oameni – cei care rad cel mai tare si au un zambet autentic – sunt aceiasi oameni care au purtat cele mai grele batalii. Zambesc fiindca au decis ca nu au de gand sa lase nimic sa ii limiteze, merg mai departe catre un nou inceput.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Sursa: www.marcandangel.com

Foto homepage: auremar / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri