Cateva ganduri, idei si lectii de viata exceptionale extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspiratie” al bunicii sale - bunica Zelda - care a murit la varsta de 90 de ani.

Un articol publicat initial pe www.marcandangel.com a facut inconjurul internetului, viralizandu-se si fiind preluat pe mai multe site-uri si bloguri. Sunt ganduri, idei si lectii de viata extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspiratie” al bunicii sale - bunica Zelda - care a murit la varsta de 90 de ani. Iata care sunt acestea:

Marc Chernoff: 12 lucruri pe care mi le-a spus bunica mea inainte de a muri

via https://www.marcandangel.com

1. Inspira viitorul, expira trecutul. Indiferent de unde te afli sau de situatia prin care treci, intotdeauna sa crezi ca exista o lumina la capatul tunelului. Niciodata sa nu astepti, sa nu presupui, sa nu ceri. Fa pur si simplu tot ce-ti sta in putinta, controleaza elementele pe care le poti controla si apoi lasa sa fie. Odata ce ai facut ceea ce ai putut, daca este sa fie, se va intampla sau iti va arata urmatorul pas ce trebuie facut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

2. Viata POATE fi simpla iar. Alege pur si simplu sa te concentrezi pe un singur lucru odata. Nu trebuie sa faci totul si nu trebuie sa faci totul chiar acum. Respira, fii prezent si fa tot ce-ti sta in putinta cu ceea ce se afla in fata ta. Ceea ce investesti in viata, viata iti va da inapoi de multe ori.

Foto: auremar / Shutterstock.com

3. Lasa-i pe ceilalti sa te accepte asa cum esti sau sa nu te accepte deloc. Spune-ti propriul adevarat chiar daca vocea iti tremura. Fiind tu insuti, oferi lumii ceva frumos care nu era acolo inainte. Asa ca mergi plin de incredere pe drumul tau si nu te astepta ca nimeni altcineva sa iti inteleaga calatoria, mai ales daca nu a fost exact unde te duci tu.

4. Nu mai esti cine obisnuiai sa fii si asta este ok. Ai fost ranit, ai trecut prin numeroase urcusuri si coborasuri care te-au facut cine esti astazi. De-a lungul anilor, atat de multe lucruri s-au intamplat – lucruri care ti-au schimbat perspectiva, te-au invatat lectii si ti-au fortat spiritul sa evolueze. Pe masura ce timpul trece, nimeni nu ramane la fel, insa unii oamenii o sa-ti spuna ca te-ai schimbat. Raspunde-le si spune-le: “Bineinteles ca m-am schimbat. Despre asta este viata. Insa sunt aceeasi persoana, doar ca putin mai puternica acum decat am fost vreodata inainte.”

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

5. Orice se intampla te ajuta sa evoluezi, chiar daca este greu sa vezi acest lucru chiar acum. Circumstantele te vor indruma, te vor face sa te indrepti si sa te imbunatatesti de-a lungul timpului. Asa ca, indiferent de ce faci, nu renunta la speranta. Cel mai subtire fir de ata se va rasuci intr-o sfoara care nu poate fi rupta. Lasa ca speranta sa te ancoreze in posibilitatea ca acesta sa nu fie sfarsitul povestii tale. Schimbarea fluxului si a refluxului te va duce in cele din urma catre tarmuri mai pasnice.

6. Nu te educa sa fii bogat, educa-te sa fii fericit. In acest fel, cand vei imbatrani, vei sti valoarea lucrurilor, nu pretul. In cele din urma, vei realiza ca cele mai bune zile sunt zilele cand nu ai nevoie de nimic in exces sau ca ceva special sa se intample pentru a zambi. Pur si simplu apreciezi momentele si simti recunostinta, nu mai cauti nimic altceva, nimic in plus. Despre asta este adevarata fericire.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”


7. Fii hotarat sa fii pozitiv
. Intelege ca cea mai mare parte a durerii sau a nefericirii tale este determinata nu de circumstantele tale, ci de atitudinea ta. Asa ca zambeste-le celor care te invidiaza sau incearca uneori sa te raneasca, arata-le ce lipseste in viata lor si ce nu pot lua de la tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri