4 August 2015 publicat în Familie 164 share-uri

Mama vitrega a Cenusaresei nu este reala. Citeste o scrisoare autentica si calda, citita si sharuita de mii de oameni! O mama divortata ii scrie mamei vitrege a fiicei sale pentru a-i spune ce gandeste despre ea...

Mi-am dat seama dupa privirea de pe chipul tau ca a te intalni cu mine era la fel de greu pentru tine cum era pentru mine sa ma intalnesc cu tine. Inima mea s-a inmuiat imediat. La naiba cu zambetul tau cald! Planuiam sa te urasc cu adevarat. De ce imi strici planul?

Voiam sa imi displaci, insa ai facut imposibil acest lucru si am ajuns rapid sa-ti fiu recunoscatoare.

Ai acceptat-o pe fiica noastra chiar de la inceput si i-ai iubit neconditionat, atat pe ea cat si pe tatal ei, un dar adevarat pentru noi toti. Ai inclus-o pe fiica noastra in tot ce faci si ai facut-o sa se simta iubita si acceptata. Pui relatia ei cu tatal ei deasupra relatiei voastre si doar o femeie curajoasa si brava stie cum sa faca acest lucru cu o asa gratie.

Atunci cand tatal ei si cu mine am decis sa divortam si sa traim in case separate, stiam ca vor fi momente cand va avea nevoie de mine, mamica ei, si eu nu o sa fiu acolo. Sunt atat de recunoscatoare ca esti acolo in absenta mea. Sunt recunoscatoare ca ai mila de anii ei adolescentini si ca nu o respingi niciodata. Are nevoie de o mamica in casa ta si ai facut o treaba minunata fiind asta pentru ea.

Ai respectat chiar de la inceput pozitia mea ca mama. Apreciez ca intotdeauna te consulti cu mine atunci cand te intrebi daca iei cea mai buna decizie pentru ea. Stiu ca situatia noastra este rara. Nu de multe ori o mama si o mama vitreaga fac schimb de mesaje pe telefon pentru a-si aminti una alteia ca se iubesc si se respecta una pe cealalta. Esti un dar.

Datorita tie si curajului tau de a fi mama fiicei noastre asa cum esti, ea o sa fie o femeie mai buna. Va creste cu mai multa dragoste decat mi-am putut vreodata imagina. Nu a fost alegerea ei sa aiba parinti divortati si, chiar daca nu as dori asta niciunui copil, sunt atat de recunoscatoare ca are acum 4 parinti care o iubesc si o respecta si care se respecta intre ei... Din acest motiv, este plina de compasiune si intelege ca un esec intr-un anumit domeniu se poate transforma in binecuvantare in altul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri