4 August 2015 publicat în Familie 164 share-uri

Mama vitrega a Cenusaresei nu este reala. Citeste o scrisoare autentica si calda, citita si sharuita de mii de oameni! O mama divortata ii scrie mamei vitrege a fiicei sale pentru a-i spune ce gandeste despre ea...

Nu te vad ca pe cineva care umple golul lasat de mine atunci cand eu nu sunt acolo. Esti mama ei cand este cu tine si cand este cu mine. Este entuziasmata sa te sune si sa-ti spuna povestile ei cand se afla la mine acasa si acest lucru imi face inima sa-mi sara din piept de bucurie. Ma umplu de mandrie cand iti incolacesti bratele in jurul meu si ma strangi intr-o imbratisare sincera si iubitoare de fiecare data cand ne vedem una pe cealalta.

Sunt perfect constienta de cum ar fi daca o mama nu ar putea accepta emotional mama vitrega a copilului ei in viata lor. Sunt din adancul inimii mele recunoscatoare ca suntem capabile sa ne ridicam deasupra asupra acestui lucru si sa facem ce este cu adevarat potrivit pentru fiica noastra. Multumesc ca esti suficient de matura si respectuoasa ca sa faci co-parenting alaturi de mine.

Promit sa respect intotdeauna aportul tau in ceea ce o priveste pe fiica noastra. Promit sa nu minimalizez niciodata pozitia pe care o ocupi in viata ei sau sa te fac sa te simti ca si cum nu esti mama ei. Promit ca o sa o cresc ca sa fie recunoscatoare pentru faptul ca are doua femei puternice si curajoase in viata ei care au curajul sa ii fie mame impreuna.

Femeie pretioasa, esti un giuvaier rar si frumos.

Dumnezeu sa te binecuvanteze. Te iubesc.

Iata si reactia mamei vitrege la aceasta scrisoare:

“Candice, nu stiu ce sa spun. Nu ma pricep atat de bine ca tine la cuvinte si la modul de a ma exprima. Tot ceea ce pot sa spun este ca plang ca la finalul filmului “The notebook”… ma faci sa ma simt atat de speciala. Multumesc pentru aceasta scrisoare. Mi-a facut ziua mai buna si o s-o tin intotdeauna aproape de inima mea. Te iubesc.”

articol via https://www.idealistrevolution.org

Pe blogul womenwithworth.wordpress.com puteti descoperi intreaga poveste, dar si poze reale cu aceasta familie frumoasa.


Foto homepage: Goodluz, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri