22 Mai 2013 publicat în Familie 36 share-uri

Tom Riles, un binecunoscut blogger din afara, ne dezvaluie 8 modalitati prin care fiica sa l-a invatat sa fie un om mai bun:

6. Fiica mea m-a facut bland. Nu ca as fi fost chiar atat de dur si insuportabil incat sa nu supravietuiesti langa mine (in colegiu cantam in ceva numit “cor”), insa ma purtam tipic “barbateste”. Iubeam berea, iubeam sportul. Acum iubesc berea, iubesc sportul, iubesc sa ma joc cu stickere “Dora the Explorer“.

7. Fiica mea m-a facut sa imi displaca Disneyland –ul mai putin. Stiu ca sunt in minoritate aici, insa este ceva din cozile, mancarea excesiv de scumpa si acele urechi de Mickey Mouse care nu este pentru mine. Oricum, acum cand vad zambetul pe fetele copiilor, Disneyland-ul imi place ceva mai mult.

8. Fiica mea m-a invatat sa traiesc din nou ca un copil. Viata este prea scurta. Doar du-te acolo si distreaza-te cu ceea ce te distrezi. Iubeste-ti copiii si iubeste-ti viata. La naiba, este 9.15 dimineata in timp ce scriu asta, insa ma duc sa-mi iau o inghetata pe bat doar pentru ca asa vreau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sursa: lifeofdad.com.

Postarea a fost preluata ulterior si de publicatii mai mari precum The Good Men Project si Huffingtonpost.com.

Foto homepage: Happy Father with Daughter by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri