Devotamentul si dragostea de care dau dovada mamele atunci cand vine vorba despre copiii lor nu mai ne mira cu nimic. Dar cazul unei fetite care timp de 7 luni de zile i-a scris zilnic o scrisoare mamei sale bolnave de cancer, cu un devotament si o dragoste de om mare, a produs un miracol mai tare decat boala. Devotamentul neconditionat al unui copil a invins cancerul.


“M-am dus sa o iau de la scoala pe Linzie in ziua in care mi-am luat rezultatele conform carora boaala a disparut cu totul. Pur si simplu a izbucnit in plans si ma tot imbratisa. Nici ei nu-i venea sa creada.”


Medicii au ramas perplecsi si nu au gasit nicio explicatie stiintifica. “Ocazional, cand se crede ca nu mai exista nicio speranta, se poate intampla ca aceasta boala, cancerul, sa intre complet in remisie. Iubirea unei fiice este un lucru extrem de puternic. Gandirea pozitiva furnizeaza stimulentul pentru a te face bine. Este uimitor cum se poate intampla un lucru ca acesta. Si nu exista nicio explicatie pentru el”, a comentat referitor la povestea incredibila a vindecarii lui Laura un reprezentat de la Cancer Research Uk, se arata pe Daily Mail

Dar Laura are propria ei versiune asupra miracolului: “Nu as fi reusit fara Linzie. Scrisorile ei m-au facut sa merg merg mai departe. Doctorii nu au putut explica cum de a disparut cancerul meu, insa eu pot. Acele scrisori mi-au dat un motiv sa lupt in continuare”.

Iar noi spunem ca dragostea naste uneori miracole.

Poveste via Daily Mail

Foto Cute Girl Crying by Shutterstock

Foto homepage: Little Girl Writing by Shutterstock

Fotografiile folosite in acest articol au un scop pur reprezentativ. Fotografii reale ale Laurei Binder, dar si o parte din scrisorile adresate de Linzi mamei sale, puteti vedea AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri