Ce anume ofera si ce promite relatia cu un barbat insurat? Relatia cu o persoana angajata intr-o alta relatie pune in joc sinceritate si tradare, rusine si indrazneala, vinovatie si dezgust, batalii grele repurtate impotriva propriei constiinte si a moralitatii, framantari, teama si nesiguranta, posibilitatea ca sufletul tau sa fie ranit atat de tare incat sansele sale de vindecare sa fie nule, dar si multa, multa iubire si pasiune.

De ce aleg femeile sa-si faca rau cu propriile maini? De ce aleg in mod constient sau inconstient una dintre iubirile care ranesc cel mai tare si care duc, in cele mai multe dintre cazuri spre un drum inchis sau, si mai posibil, spre... nicaieri? De ce legea atractiei functioneaza la capacitatile sale maxime indeosebi in cazul iubirilor interzise si a barbatilor care nu au foarte multe de oferit sau au de oferit, dar femeii pe care au ales-o in mod legitim?

Exista vreun motiv mai plauzibil decat altul care ar putea justifica alegerile pe care le fac femeile in privinta barbatilor casatoriti? Eu cred ca nu, alegerile sunt personale, iar motivele individuale. Alegerea depinde insa de disponibilitatea afectiva a fiecarei persoane, de puterea de atractivitate pe care o exercita interzisul si de un lucru ciudat si inexplicabil, spectaculos si uimitor de obisnuit, dincolo de orice explicatie stiintifica si psihologica, care se numeste dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

De ce femeile cad in capcana amorului nepermis? Nu as putea spune cu exactitate de ce, la fel cum nu as putea sa generalizez spunand ca toate femeile se lasa prinse in jocul dulce-amarui al iubirii interzise. Nu toate femeile se implica in astfel de relatii, alegerea este a fiecarei persoane in parte. Sunt femei care aleg sa spuna “nu” relatiei cu un barbat casatorit oricat de puternica ar fi forta dragostei. Sunt femei care in numele iubirii trec peste criteriile morale si sociale si inlatura prejudecatile intalnite in cale.

Careia dintre cele doua categorii ii apartine femeia puternica? Este puternica o femeie care gaseste puterea de a renunta la iubirea pentru un barbat casatorit, cu pretul propriei suferinte sau cea care lupta pentru tot ceea ce simte, infruntand chiar o lume intreaga? In bratele unui barbat strain, unele femei isi gasesc pur si simplu un refugiu ce le permite sa fie si slabe si puternice, sa castige si sa piarda, sa se linisteasca si sa se tulbure, sa-si ascunda propria neputinta si incapacitatea de a intalni o iubire autentica si permisa.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

“Sentimentul ca barbatul altei femei te prefera pe tine este unul ametitor. Este precum fumul de tigara. Odata inhalat, iti gadila intr-un mod ametitor orgoliul. Paradoxal, in loc sa te faca sa te simti slaba, iti confera putere si incredere in sine. Te face sa te simti frumoasa, rasfatata, indrazneata. Poate ca nu intotdeauna respectata, insa preferata inaintea altora. Senzatia de a fi castigat competitia impotriva unei late femei te face sa te simti atotputernica. Si sigura pe tine. Cel putin asa este la inceput... Doar sa nu cazi in propria capcana si sa faci un pas gresit pe un teritoriu minat. Daca ajungi sa iubesti atat de mult pe barbatul altei femei incat sa-ti doresti sa nu mai fie al altei femei, ci al Tau, ai cele mai mari sanse de a cadea din propria maretie. Si sa te simti la polul opus: mica, neputincioasa si incapabila de a castiga iubirea barbatului pe care il doresti...”, a indraznit sa ne marturiseasca una dintre citioarele noastre.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri