Relatia lor de cuplu devine una la distanta, cu revederi rare, o data pe saptamana sau mai rar, iar daca acestia reprezinta deja o familie si mai au si copii, lucrurile nu vor evolua prea bine, riscul pierderii relatiei fiind destul de mare

Ceea ce face deosebirea dintre o relatie de cuplu si orice alt fel de relatie este atractia intima. Vrei ca el sa nu isi intorca privirile dupa alta? Ori, pentru el, sotia sa nu priveasca spre alti barbati? Pentru increderea in cuplu este necesara increderea in voi insiva. Ingrijiti-va imaginea, iar in prezenta partenerului nu stati in haine de casa, ci in ceva frumos, care va avantajeaza, eventual o tinuta sexy daca nu aveti copii de care sa va feriti. Partenerul care ramane acasa nu va pierde timpul in week-end trebaluind prin casa, ci toate aceste activitati vor fi rezolvate in cursul saptamanii. Fiti pasionali, tandri, iubitori, romantici, pregatiti o cina romantica sau o baie plina de lumanari, arome si spuma in care sa va relaxati si sa va mentineti apropierea intima. Chiar daca aveti copii, macar la doua saptamani trimiteti-i la parinti ca voi sa aveti o seara impreuna, numai a voastra.

Cum voi doriti sa va vedeti partenerul, si prietenii acestuia doresc sa il revada, ca si parintii, astfel vor suna saptamanal pentru intalniri. Va veti intalni si cu acestia, eventual la un gratar unde sa fie toti prezenti, inclusiv parintii, dar aceste intalniri vor fi lunare, nu saptamanale.

Faceti-va partenerul sa se simta bine in preajma voastra, caci orice om este atras de locul unde se simte cel mai bine. Acodati-i atentie, tandrete, faceti-i mici atentii si astfel sa va intoarce mereu in bratele voastre.

In unele seri din cursul saptamanii, chiar daca ati vorbit in ziua respectiva, trimiteti la culcare un SMS care sa fie o premiza pentru vise dulci si liniste sufleteasca.

Profitati de singuratate! In timpul in care sunteti singuri faceti tot ceea ce simtiti nevoie, caci nu aveti langa voi partenerul care ar putea fi deranjat de unele activitati. Mai exact, puteti urmari telenovele, merge la fitness, puteti striga in fata televizorului cand vizionati meciuri etc.

Atunci cand exista sentimente, orice este posibil. Incercati totusi ca perioada in care lipsiti sa nu se extinda multi timp, valorificati ce merita mai mult: familia sau munca?

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam:

Casatoriile la indigo

Cum sa te intelegi cu viitorii socri

Romantismul, pasiunea vietii in doi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri