Dragostea este un sentiment nobil si lipsit de egoism, este motorul care tine cuplurile vii, este cheia fericirii. Dar ce se intampla atunci cand dragostea nu este sanatoasa si aduce suferinta? Vezi care sunt cele 6 tipuri de iubire care fac rau.
Iubirea materna

Cunoscut si sub “Sindromul Wendy” (tanara din cartea Peter Pan), aceasta persoana joaca rolul de mama chiar si cu proprii parteneri, cand se afla intr-o relatie de dragoste. De obicei femeile cad in aceasta capcana. Ele sunt hiperprotectoare si se complac in rolul de parinte al partenerului de viata. Ea este cea care va sari vesnic in ajutor, va proteja pe toata lumea, isi va asuma responsabilitati, va avea un comportament matur si va incerca sa isi usureze partenerul de toate grijile, luandu-le ia in piept.

Femeia care iubeste matern isi va lasa partenerul sa se comporte ca un copil (pentru ca asta cauta de fapt) si nu il va lasa sa creasca.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre familie:

Sindromul Wendy: femeia care nu isi lasa barbatul sa creasca

Relatii de iubire. Normalitate si patologie

Stiluri de iubire

Portretul mamei narcisiste -Cand iubirea de sine devine maligna

Accepti iubirea mea conditionata... de bani?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre familia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri