8 Februarie 2012 publicat în Familie 1 share-uri

Am fost casatorita timp de aproape 15 ani si am doi copii frumosi. Acum trei ani, sotul meu m-a parasit pentru amanta...

Sunt SOTIA parasita pentru AMANTA. Iata ce am de spus

Am fost casatorita timp de aproape 15 ani si am doi copii frumosi. Acum trei ani, sotul meu m-a parasit pentru amanta. Nu mi-am imaginat niciodata ca, intr-o zi, si eu voi fi una din acele femei care se vor desparti de omul cu care au fost toata viata si caruia i-au jurat credinta pe veci. Si el mi-a jurat credinta, insa iubirea lui s-a dus. Si de amanta stiam, nu mi-a fost foarte greu sa imi dau seama, dar tot la mine se intorcea. Nici nu credeam ca el va avea curajul sa ne paraseasca. Atunci cand a reusit sa isi ia inima in dinti si sa imi spuna, am incercat sa imi pastrez calmul, sa fiu cat mai rationala si sa il inteleg. Am vorbit despre noi, despre cum o sa le spunem copiilor fara sa ii afecteze, despre cum o sa ii viziteze, cum impartim bunurile.... Atunci cand pornesti la drum cu cineva, nu iti pui niciodata problema ca intr-o zi vei ajunge sa imparti ce ai adunat de-a lungul timpului. Altfel nu te-ai chinui niciodata sa treci obstacolele. Dar asta e. Socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din piata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Am crescut cu credinta in Dumnezeu stiind ca el are grija de noi si ca totul se intampla cu un motiv. Poate ca el nu este cel sortit mie. Nici nu pot sa spun ca imi pare rau. Nu imi pare rau pentru ca am avut o viata frumoasa impreuna. Mereu s-a purtat frumos cu mine, m-a respectat, m-a iubit, m-a inteles, m-a sustinut, el mi-a fost cel mai bun prieten, el s-a sacrificat pentru mine; este barbatul pe care orice femeie si l-ar dori, tocmai de aceea nici nu ma mir ca amanta lui a tras cu dinti de el. Probabil si eu as fi facut acelasi lucru in locul ei. Nu imi pare rau, desi nici bine nu imi este. Am avut increderea ca o sa trec si peste asta. A trebuit. Pentru ingerasii mei. Zambetul lor m-a vindecat. Cum as fi putut sa il urasc cand el mi-a dat aceste doua bucurii? Nu as putea si nici nu ar fi corect. Nu pot sa sterg cu buretele tot ce a fost bun si frumos si sa ridic un zid de ura pentru ca el a ales sa mearga pe alt drum. Poate si eu am gresit, poate si el a gresit.... Timpul le va rezolva pe toate.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Nu am putut sa vad acest pas decat ca unul spre inainte. Ca un sut in fund care m-a facut sa progresez. Daca pana atunci siteam ca nu am timp nici sa respir, am invatat usor, usor sa imi gestionez mai bine timpul, sa am grija de copii, dar si de mine.. Sa fii o mama singura nu este un lucru usor, dar parintii mei m-au ajutat foarte mult. Si fostul meu sotul meu mi-a promis ca nu va lipsi din viata lor, si s-a tinut de promisiune. Pas cu pas, pas cu pas. Rabdare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri