Dragostea este un sentiment nobil si lipsit de egoism, este motorul care tine cuplurile vii, este cheia fericirii. Dar ce se intampla atunci cand dragostea nu este sanatoasa si aduce suferinta? Vezi care sunt cele 6 tipuri de iubire care fac rau.
Iubirea sexuala In ziua de azi, sexul si sexualitatea indivizilor este foarte mult promovata, insa nu se tine foarte tare si de comportamentul sexual obsesiv-compulsiv scapat de sub control. Netratat, acest tip de comportament poate afecta individul respectiv, familia acestuia si partenerul de viata. O persoana care iubeste sexual se afla, de obicei, in relatii nereciproce, exlusiv sexuale, nesatisfacatoare, care au la baza sentimente de teama sau rusine. In general, aceste persoane au fost afectate intr-o anumita masura in copilarie: au fost abuzati emotional, sexual sau fizic. Iubirea sexuala interzisa, refulata sau constransa de familie, de religie, de societate poate duce la adictia sexuala. Pentru “vindecare”, aceasta persoana trebuie sa isi inchida ranile, sa inceapa sa aiba alte relatii cu oamenii in care sa primeze increderea, sa invete sa aiba incredere in cei din jurul lui. Astfel ea sau el pot cunoaste experienta unei iubiri si a unei sexualitati sanatoase.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Dragostea financiara

Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar sigur o pot cumpara in cazul unora. La fel si iubirea. Unii oameni iubesc atat de mult banii, incat ar face orice pentru a-i obtine. Aceasta dragoste fata de bani sau obsesie poate sa isi aiba originile in copilarie, in cazul in care aceasta persoana nu a avut acces la bunurile materiale pe care si le-a dorit. Ea crede ca astfel va fi fericita, cu ajutorul banilor. Nu de putine ori, aceste persoane vor alege calea usoara de a obtine bani: casatoria din interes.

Iubirea narcisista

Iubirea este un sentiment foarte frumos care nu cunoaste egoismul. In cazul narcisistului, egoismul este caracteristica lui de baza. Naricisistul se foloseste de partener numai pentru a se iubi pe sine si mai mult, si mai, si mai mult. O persoana care se iubeste pe sine este capricioasa si inconsecventa in ceea ce spune, incercand sa ii antreneze pe cei din jurul ei sa ii satisfaca toate nevoile. Numita si “vampir emotional”, ea manipuleaza sentimentele celor din jur pentru ca nu le va percepe niciodata adevaratele sentimente. Nu va reusi niciodata sa inteleaga vreodata conceptul de “ceilalti”, si nici de dragoste. Totul se va invarti in jurul ei: discutiile, problemele, preocuparile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri