Astazi se stiu foarte multe despre natura fericirii, insa aceste cunostinte raman inaccesibile marelui public.
Astazi se stiu foarte multe despre natura fericirii, insa aceste cunostinte raman inaccesibile marelui public.

Cartea lui Stefan Klein, devenita bestseller in Germania, sintetizeaza si explica descoperirile neuro-psihologiei moderne, oferind nu retete, ca ghidurile self-help, ci cunostinte si modul lor de „intrebuintare“ in viata de zi cu zi. Caci nu exista o formula a fericirii universala, ci o formula a fiecaruia. Exista sase miliarde de oameni si sase miliarde de cai spre fericire, spune autorul.

Dar esential e faptul ca fericirea poate fi gasita. O dovedesc doua descoperiri importante: mintea noastra are mecanisme innascute pentru bucurie, placere, euforie; iar tendinta aceasta naturala spre fericire poate fi exersata, deoarece creierul omenesc este configurabil la nesfarsit, indiferent de varsta.
Mai mult, formula proprie a fericirii trebuie gasita. Pentru ca altfel in 20 de ani va izbucni in lume o veritabila epidemie de depresie. Si pentru ca fericirea ne face nu doar mai buni, ci si (va surprinde?) mai inteligenti; fericirea ne face bine fizic, ne mentine sanatosi.

Autor: Stefan Klein
Editura: Humanitas
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri