Castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii: Jaful de pe Baker Street!

Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Jaful de pe Baker Street (The Bank Job).

Scurta prezentare a filmului Jaful de pe Baker Street (The Bank Job)

Terry este un vanzator de masini cu un trecut dubios, care a evitat intotdeauna loviturile mari. Atunci cand se intalneste cu Martine, o cunostinta veche, pune la cale spargerea bancii din Baker Street.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 24 martie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la filmul Jaful de pe Baker Street. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 31 martie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 1 - 4 aprilie 2008.

In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Dansul dragostei 2 (Step up 2). Pentru rezervari poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Lucica Lincan, Ruxandra Gheorghe si Mihaela-Rodica Neag. Acestia pot merge la film in perioada 24-28 martie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri