12:03, 26 Martie 2008 publicat în Entertainment

Al unsprezecelea album de studio al lui Bryan Adams, un nou single si un nou turneu ce va dura 11 zile si va cuprinde 11 tari.
Al unsprezecelea album de studio al lui Bryan Adams, un nou single si un nou turneu ce va dura 11 zile si va cuprinde 11 tari.

Legenda canadiana Bryan Adams revine cu un nou album, sugestiv intitulat 11. Albumul a fost lansat international pe 17 martie la Polydor Records si cuprinde piese ce poarta amprenta stilului ce l-a consacrat pe artist de-a lungul timpului.

Primul single de pe acest album, I Thought I’d Seen Everything este o piesa clasica in compozitie, plina de energie si cu un tempo moderat.

Compus in camere de hotel si cabine din backstage in timpul turneelor din ultimii doi ani, 11 reprezinta materializarea unei lungi colaborarii cu Jim Vallance, pentru trei piese de pe acest album.

Parteneriatul dintre Vallance si Adams este responsabil pentru multe dintre hiturile clasice ale lui Bryan: Heaven, Summer of '69 si Run To You.

De la energica Broken Wings si emotionanta Mysterious Ways, pana la Something To Believe piesa cu veleitati de imn despre al carei refren se spune ca va ridica stadioanele in picioare, cel de-al unsprezecelea album al lui Bryan Adams, promite sa fie o etapa marcanta in cariera de doua decenii si jumatate a starului.

Fie ca este vorba de solo-urile lungi si melancolice din Oxygen, fie de rifurile salbatice ale piesei I Ain't Losin' The Fight, piesele il prind pe ascultator si sustin inca o data talentul desavarsit de compozitor al artistului.

11 este destinat sa aduca pe scena piese noi care sa se incrie intre cele mai aclamate live-uri alaturi de catalogul de hituri clasice ale lui Bryan Adams.

Pentru a-si sustine lansarea albumului, Adams va sustine un turneu unic cu 11 concerte, in 11 tari diferite, in … doar 11 zile.

Fanii vor avea ocazia sa asculte in acest turneu variante acustice ale anumitor piese, interpretate doar cu chitara si muzicuta.

Odata cu lansarea albumului si desfasurarea turneului, la National Portrait Gallery in Londra, va avea loc o expozitie de fotografii ale lui Bryan Adams, intitulata “Muze Moderne”.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri