Castiga o invitatie la cinema valabila pentru doua persoane!
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Crime online. Thriller-ul prezinta cazul unui criminal deosebit: acesta isi prezinta victimele on-line. Cu cat intra mai multi utilizatori pe pagina fiecarei victime, cu atat cresc sansele de a muri mai repede.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 17 februarie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 22 februarie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 25 - 28 februarie 2008.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: 27 de rochii. Pentru rezervari poti accesa acest link.
Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Peaha Mircea Alexandru, Cristina Petre-Melinte si Monica Lutu. Acestea pot merge la film in perioada 18-21 februarie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri