Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca copiii ar fi la putere?
Te-ai gandit vreodata ce s-ar intampla daca copiii ar fi la putere? Vineri, 15 februarie, la ora 19.00, la Teatrul Metropolis, pe Mihai Eminescu 89, va avea loc avampremiera spectacolului "Copiii la putere" de Roger Vitrac.
Un spectacol oniric, o cronica sociala acida, o tema mereu actuala despre o societate in deriva.
Un spectacol despre o lume burgheza in care copiii sunt mai seriosi decat adultii, privind cu maturitate conditia existentiala a omului.
O poveste in care a fi adult inseamna a renunta la vise, a renunta la dorinta de a schimba lumea.
In ziua in care implineste 9 ani, Victor, un copil de 1.80, teribil de intelligent, are o violenta revelatie asupra vietii si a mortii. Neavand ce sa mai invete si traind fara speranta de a putea schimba omenirea, Victor se decide sa moara pentru a nu deveni adult.
Dar nu inainte de a raspunde haosului din jurul lui, semanand teroare in randul "celor mari".
Victor reprezinta strigatul launtric al copilului din noi, rostind fara retinere adevarul, vorbind despre banalitatile vietii si cliseele limbajului, folosindu-le ca arma impotriva lumii.
Copiii la putere de Roger Vitrac,
traducerea Silviu Purcarete,
regia Gelu COLCEAG
coregrafia Roxana COLCEAG,
scenografia Imelda MANU
cu: Gabriel COSTIN, Raluca RUSU, Marius CORDOS, Ioana CALOTA, Alexandra IONITA, Alexandra BADEA, Claudiu MAIER, Tudor ISTODOR, Catalin FARTAES, Raluca TUDORACHE, Mihaela SERBAN, Irina SARBU, Alexandru UNGURU

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri