Lady Emily Ashton, o tanara vaduva nonconformista, soseste la Londra intr-un moment in care pe buzele tuturor se afla doua subiecte fierbinti...
Lady Emily Ashton, o tanara vaduva nonconformista, soseste la Londra intr-un moment in care pe buzele tuturor se afla doua subiecte fierbinti: Charles Berry, un gentleman care starneste valva printre aristocrati pretinzand ca este mostenitorul tronului Frantei, si un hot de bijuterii, obsedat de Maria Antoaneta. Emily incearca sa afle misterul unor crime, dar si identitatea cavalerului misterios care ii trimite ravase de amor in limba greaca.
„Cecile era la un bal si, stiind ca va veni foarte tarziu, mi-am luat cartea sa citesc in pat, dar am adormit curand. Din nou, ceva mi-a deranjat somnul si m-am trezit pe la patru dimineata, uluita de ceea ce vedeam. Exemplarul meu din Odiseea era inca in pat, dar in el se afla un trandafir roz cu tulpina lunga. Iar pe carte era un pachetel si un bilet. Am simtit un curent puternic de aer si am vazut draperiile, pe care le inlocuisem dupa spargere, miscandu-se. Inainte de a ma duce la culcare, fereastra fusese inchisa, iar acum era deschisa.”
Tasha Alexander, Sezonul otravit
Lucrare aparuta la Editura Nemira


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri