O poveste autentica despre doi tineri care se iubesc in contratimp, iar pentru ca nu sint in stare sa-si acordeze sentimentele, distanta pare sa le fie potrivnica.
O poveste autentica despre doi tineri care se iubesc in contratimp, iar pentru ca nu sint in stare sa-si acordeze sentimentele, distanta pare sa le fie potrivnica. Un roman de dragoste ale carui nevroze par sa se intinda peste orasul de provincie in care se petrec atit de putine lucruri. Un oras-capcana din care putini reusesc sa scape si sa-si urmeze dorurile de duca. Tineri debusolati care incearca sa-si croiasca un drum in viata, fara sa-si anuleze devenirea spirituala. Un roman sudat din stari febrile si cautari interioare, care se construieste din praf si ura, dar care se transforma treptat in lumina si pofta de viata. Este de asemenea si povestea unei mari prietenii, de altfel liantul cel mai puternic al cartii, astfel incit nu-ti poti da seama ce anume conteaza mai mult: aceasta prietenie, reala si ea, sau iubirea care este disecata la rece ca de bisturiul unui chirurg?
Editura: Tritonic
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri