Functionarea in cadrul unei echipe nu prea pare sa fie cel mai desavarsit talent al oamenilor. Ba dimpotriva, preferam ierarhizarile si disensiunile in locul colaborarii, cea care ne-ar putea aduce in fapt, mai multa forta.

Gastele din spate macaie, ca sa le incurajeze pe cele din fata sa pastreze ritmul. Acelasi lucru trebuie sa facem si noi sa ii incurajam in mod constructiv pe cei care fac parte din echipa, din familie, din grup.

Daca o gasca se imbolnaveste sau este impuscata, alte doua gaste ies din formatie si o urmaresc pana jos pentru a o ajuta si proteja. Si stau impreuna cu ea, pana cand aceasta este capabila sa zboare din nou, sau moare... Apoi, cele doua se integreaza intr-un alt stol sau il prind din urma pe al lor.

Si noi de asemenea, ar trebui sa ramanem impreuna in timpurile dificile, atunci cand suntem slabi, dar si atunci cand suntem puternici. Sa incercam sa “zburam” in formatie si sa nu ii uitam sa ne intoarcem in urma si sa ii ajutam pe cei care au nevoie de noi! Aceasta este puterea de a fi impreuna!


Foto front si main: jurvetson


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri