La 'All You Want for Christmas' vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si sa alegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan, accesorii si bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire a pielii atat pentru ladies, cat si pentru domni.

Pregateste-te de-un hop pe sania magica a Mosului si hai la o plimbare. Nu, nu la Polul Nord! Mosul face popas sa bea un ceai fierbinte in Centrul Vechi la Memento Pub & Underbar (vis-a-vis de Magazinul Cocor ).

Nu vine singur, ci insotit de profesionisti din domeniul fashion&beauty precum:
• Irina Markovits - Consultant imagine - Image Matters


• Mirela Frasner - Designer vestimentar - FeMale
• Aurelia Scarlat - Consultant beauty Zepter Cosmetics
• Adina Dumitrascu – Hair stylist - Casta Casa
• Inna Grosu - Make up artist - Il Makiage
• Diana Ionescu - Freelance Make-up artist

Te invitam la discutii si sesiuni practice despre trucurile pe care poti sa le folosesti in sezonul rece pentru a arata exceptional. Asadar te vom rasfata cu sesiuni individuale de consultanta pe:
• stil vestimentar
• hair – styling
• make-up
toate la standarde profesionale. Asta-i cadoul Mosului pentru tine.

Pentru inscrieri, trimite-ti un mail la adresa oana.badea@excelez.ro. Sesiunile sunt cu locuri limitate.

La All You Want for Christmas vei putea sa arunci o privire prin tolba lui Mos Craciun si sa alegi cadouri speciale pentru toti cei dragi tie de la haine cu design contemporan, accesorii si bijuterii diafane, decoratiuni cu miros de Craciun si pana la produse naturale de ingrijire a pielii atat pentru ladies, cat si pentru domni (pe care le poti testa chiar acolo).

Printre expozanti se numara: TuxedoConfessions.com - I-Bag, Poketo, Parkwolf Juwelen, Tahir Sultan, Vasel, Ramona Rusu, George Neagu, Renata Rakossy, Designercraft - Raluca Buzura, Oana Lazar, NonShasha, Izabela Petrut, Vika Gorenco, Alexandra Calafeteanu, Alin Dinica, FeMale, Lotiuni de Corp Solide, Zepter Cosmetics, Oana Calin, Aseyda Cosmetics, Lel, Decoratiuni En Rose, BuyHand, Miss Babacili, Bratara Magica, George Enache, Gabi Urda, Lady Magpie, Laura Ciobanu. 

Intrarea la eveniment este libera. Te rugam doar sa il ajuti pe Mosu sa faca o fapta buna pentru copiii abandonati de la "Centrul de copii Sfantul Vasile" Bucuresti Sector 4 – Copii au varsta intre 1 si 7 ani. Noi aducem bradul tu vino cu un glob, o beteala, o steluta si imbraca-l pentru ei. Ii poti face sa zambeasca de sarbatori chiar si cu o hainuta, o jucarie, o carte, sau o donatie financiara. 

Te asteptam deci sambata si duminica 18-19 Decembrie incepand cu ora 11:00 cu multe suprize pregatite cu mare drag! Mai multe detalii pe blogul de comunicare al evenimentului  sau pe urmatoarea pagina de facebook


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri