Spargatorul de nuci, un spectacol minunat pe gheata

12:12, 27 Decembrie 2010 publicat în Entertainment

Piotr Ilici Ceaikovsky poate cel mai rezonat nume cand vine vorba despre muzica ce insoteste spectacole de balet, este cel vinovat pentru crearea acestui balet si ridicarea acestuia la rangul de opera de arta. Intr-un mirific avant de inspiratie a fost creata aceasta capodopera, unde dansul si simfonia se intregesc intr-un mod fericit.

Comunicat de presa

Dupa reprezentatia unica din aprilie cand compania The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a uimit publicul spectator cu Lacul lebedelor pe gheata, iata ca Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet isi respecta promisiunea si readuc la Bucuresti acest faimos teatru rusesc cu o alta poveste superba - Spargatorul de nuci, ce se va desfasura pe 21 ianuarie incepand cu ora 19.00 la Sala Palatului.

Citeste si:
Lacul Baikal din Rusia oferă un spectacol fabulos al gheții iarna:...
Lacul Baikal din Rusia oferă...

Piotr Ilici Ceaikovsky poate cel mai rezonat nume cand vine vorba despre muzica ce insoteste spectacole de balet, este bineinteles cel vinovat pentru crearea acestui balet si ridicarea acestuia la rangul de opera de arta. Intr-un mirific avant de inspiratie a marelui compozitor a fost creata aceasta capodopera, unde dansul si simfonia se intregesc intr-un mod fericit. Specificul novator al baletului consta in aranjamentul simfonic al muzicii, ce ilustreaza intr-o manier reuita imaginile actiunii scenice.

Un spectacol potrivit pentru toate varstele ce va oferi o experienta unica prin complexitatea si coloritul costumelor, excelenta dansului si prin atmosfera magnifica pe care o creaza muzica unicului Piotr Ilici Ceaikovsky. Sa nu uitam nici faptul ca scena Salii Palatului va fi imbracata in tone de gheata, ce vor permite desfasurarea inedita a dansurilor uimitoare ale balerinilor.

Nu pierdeti un spectacol de legenda pentru care s-au pus deja biletele in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro . Pretul acestora variaza intre 70 si 280 de Lei, in functie de categoria de loc.

Citeste si:
Spectacol Duty Free de Black Friday@BestValue
Spectacol Duty Free de Black...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri