In Parcul Cismigiu, bucurestenii se pot bucura de targul de sarbatori, de unde pot cumpara produse traditionale si decoratiuni. In Centrul Istoric, bucurestenii pot degusta produse traditionale sau pot cumpara suveniruri. In Parcul Unirii, putem vizita atelierul lui mos Craciun, iar in piata Constitutiei va avea loc festivalul vinului rosu.

Comunicat de presa al PMB

Atmosfera de basm in Parcul Cismigiu

Citeste si:
The Hush Shoes: Attitude on heels & more
The Hush Shoes: Attitude on...

Ca in fiecare an, in Parcul Cismigiu (in perioada 5 decembrie – 3 ianuarie), bucurestenii se pot bucura de targul de sarbatori, de unde pot cumpara produse traditionale si decoratiuni.

Tot in Cismigiu, incepand cu data de 17 decembrie, vor avea loc o serie de spectacole, destinate atat celor mari, cat si celor mici. Pe scena amplasata langa patinoar, vizitatorii pot urmari spectacole de teatru pentru copii, colinde, muzica folclorica si concerte de muzica folk, pop si rock.

Citeste si:
Din 1 iunie, ”Arta cucerește Bucureștiul!” – Muzeul din Metrou
Din 1 iunie, ”Arta cucerește...

Pe tot parcursul evenimentelor, aleile parcului vor fi animate de personaje de basm. Chioscul central al parcului va fi transformat, incepand cu data de 17 decembrie, in “Casa lui Mos Craciun”, unde copiii sunt asteptati cu surprize. Aici este reprodusa Ieslea Nasterii Domnului, realizata in marime naturala, astfel incat vizitatorii sa poata intra in atmosfera minunata si unica a Nasterii Domnului. La intrarea in parc, copiii se pot bucura de o reproducere a Saniei lui Mos Craciun, trasa de reni.

Targ de produse traditionale si concerte in Centrul Istoric

Si in Centrul Istoric bucurestenii pot degusta produse traditionale sau pot cumpara decoratiuni si suveniruri, de la targul organizat in perioada 5 decembrie – 3 ianuarie.

Incepand cu data de 17 decembrie si pana pe 26 decembrie, vor avea loc, la intersectia strazilor Lipscani cu Carada, concerte cu trupe cunoscute.

Atelierul lui Mos Craciun in Parcul Unirii

Bucurestenii care trec in perioada 17– 27 decembrie prin Parcul Unirii, se pot bucura de patinoarul si targul de sarbatori, si pot urmari o serie de programe artistice, organizate pentru parinti si copii. De asemenea, in week-end-uri, pe bulevardul cu fantani, vizitatorii se vor plimba cu trasuri, iar copiii cu poneii.

Tot aici este si Atelierul lui Mos Craciun, unde artisti amatori costumati in zane, spiridusi si alte personaje de poveste vor introduce publicul in atmosfera magica din Casa lui Mos Craciun.

Festivalul vinului fiert in Piata Constitutiei

Festivalul vinului fiert din Piata Constitutiei isi asteapta vizitatorii in perioada 17-27 decembrie. Cu acest prilej, bucurestenii vor degusta o larga varietate de vinuri si pot cumpara produse traditionale si decoratiuni de la targul de sarbatori organizat in aceasta piata.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri