Daca v-ati plimbat prin centru Capitalei, ati vazut probabil expuse prin agentiile de voiaj, valise personalizate. Este vorba despre creatiile mai multor tineri artisti romani care s-au lasat dusi de valul calatoriei, pentru a participa intr-un concurs lansat de catre KLM.

Cele trei lucrari castigatoare, premiate de Juriu in luna septembrie sunt:

Premiul I, o excursie la New York, la ArtEXPO 2011 – Anna Florea, “When the day breaks”

Premiul II, excursie la Amsterdam si un troller – Dan Miron, “Artrip Bag”

Premiul III, excursie la Amsterdam – Andrei Gamart, “Reflectii Newyorkeze”

Totusi, voi toti, cei care sunteti pana la urma eroii principali ai calatoriilor, puteti sa spuneti la randul vostru care este lucrarea cu care rezonati cel mai tare in suflet, premiind-o prin vot. 10 votanti vor primi valize in care sa isi puna sentimentele frumoase si care sa le aminteasca de fiecare calatorie in care pleaca. Lasandu-va prada imaginatiei, calatoria devine opera de arta...

Foto front: lucrarea semnata Barna Mirela - "Personal Postcard"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Foto main: lucrarea semnata Lavinia Lungu - "Launtric Infinit Marginit Aici [LIMA]"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri