Daca v-ati plimbat prin centru Capitalei, ati vazut probabil expuse prin agentiile de voiaj, valise personalizate. Este vorba despre creatiile mai multor tineri artisti romani care s-au lasat dusi de valul calatoriei, pentru a participa intr-un concurs lansat de catre KLM.

KLM Romania a lansat la inceputul lunii iulie proiectul KufarART, un concurs de creatie si design ce se desfasoara in perioada 5 iulie – 16 octombrie, in Bucuresti. Marele premiu consta intr-o excursie la New York pentru 2 persoane, cu vizita inclusa la expozitia de arta ARTEXPO 2011.

In luna septembrie au fost anuntati cei trei castigatori desemnati de catre juriu, dar si voi puteti vota lucrarea favorita. Au mai ramas doar cateva zile pentru a vot! Concrsul inceput in data de 5 iulie, a ajuns in etapa in care publicul trebuie sa isi exprime preferintele! Puteti vota on-line cele 20 de lucrari expuse, pe www.kufarart.ro. Aceasta etapa dureaza pana pe data de 16 octombrie 2010.

Ca sa va starnim curiozitatea, iata cateva dintre lucrarile artistilor:

Reflectii Newyorkeze de Andrei Gamart

O lucrare deosebita semnata de Orsolya Balint: Podul calatoriei in timp

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

"Lucrarea mea reprezinta construirea unui Sanghai complet, care integreaza intr-o valiza orasul vechi si nou, intr-o armonie architecturala si estetica completa, cu trecere intre ele (podul)", spune artista.

"Cufarul meu se vrea o invitatie la descoperirea prin simturi si esente a orasului Lima" (foto de mai sus), spune Lavinia Lungu despre lucrarea ei.

"Printre cele 20 de lucrari finaliste s-au regasit atat concepte functionale (Amsterdam-bag – valiza care se ataseaza la bicicleta), povesti emotionante (Portretul bunicului la 78) sau haioase (When the day breaks – o casuta olandeza cu papusi), fiecare dintre ele spunandu-ti povestea unei destinatii sau a unei calatorii", relateaza blogul IloveHandMade, care a surprins cateva momente de la vernisajul expozitiei.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Juriul foarte serios, care a fost format din Dan Popescu – curatorul cunoscutei galerii H'ART (Presedintele Juriului), Carla Szabo – designer, Matei Georgescu – arhitect si Emanuela Ghyka – Director de Marketing si Comunicare AIR FRANCE KLM Romania, a ales cele 20 de lucrari finaliste din aproape de 300 de lucrari artistice incluse in concurs.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri